sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Minusta alkaa pikkuhiljaa kuoritua crazy dog lady, sillä tällä viikolla minulla oli pari päivää hoidossa serkkuni ihanaihana chihu, Rusina. Jos siis jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, niin minä todella tykkään koirista. Rusina on lisäksi varmaankin ainoa koira koko maailmassa, jota myös Juti rakastaa. Pikkuiset tulevat siis todella hyvin toimeen, sillä ne änkesivät joka yö minun kainalooni nukkumaan aivan vieritysten.

+ Koska tapoin jälleen kerran yhdet tulppaanit (tällä erää ne kuitenkin kestivät ennätyspitkään), päätin vaihteeksi kokeilla eukalyptuksen oksien sekä harsokukan ihanan herkkää (sekä kestävää) yhdistelmää. Kävin hakemassa kukat Plantagenista ja koko setille tuli hintaa vain 13€. Nyt täytyy siis vain toivoa terveyttä sekä pitkää ikää tälle uudelle lemppariyhdistelmälleni!



- Lady Gagan sekä Bradley Cooperin Oscar- duetosta on tehty mielestäni aivan härkänen. Olihan esityksessä kieltämättä paljon tunnetta mukana, mutta niin siinä oli varmasti tarkoituskin olla - parihan esitti elokuvassa rakastavaisia!! Tällaisten epäolennaisten asioiden paisuttelu on vain niin turhaa. (Tosin jos pari päätyy oikeastikin yhteen seuraavan parin kuukauden aikana, perun luonnollisesti sanani ja totean kaikkien muiden tapaan aavistaneeni tämän jo Oscar- gaalan tapahtumista.)

- Luulin takapuoleni olevan "rumahko" heti taannoisen kaatumiseni jälkeen, mutta nyt se vasta hirveältä näyttääkin! Pepustani taitaa tällä hetkellä löytyä koko Tikkurilan värikartta sekä vielä bonarina muutama lisäsävykin. Harkitsen vakavasti takapuolesta topattujen housujen hankintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti