tiistai 28. maaliskuuta 2017

PUERTO DE MOGÁNISTA

Koska halusin sattuneestä syystä viettää mahdollisimman vähän aikaa Playa del Inglésissä, päätimme tehdä paikallisbussilla päiväretken Puerto de Mogániin. Sinne kannattaa muuten ehdottomasti mennä pikabussilla, joka maksaa vain reilun euron enemmän kuin "tavallinen bussi" (muistaakseni siis noin 4€/hlö). Pikavuorolla matka vie noin 20 minuuttia, sillä hitaammalla versiolla taas melkein tunnin. Lisäksi se tavallinen bussi ajaa Mogániin kiemuraista vuoristotietä, joka aiheutti ainakin minulle itselleni semisti matkapahoinvointia.

Mutta siitä itse paikasta... Nyt ymmärrän vieläkin vähemmän miksi kaikki suomalaiset aina rynnivät Playa del Inglésiin, kun aivan sen läheltä löytyy näin suloinen kalastajakylä! Jos siis olisin tiennyt tämän paikan olemassaolosta jo aiemmin, olisin ehdottomasti viettänyt lomani täällä! Eli jos matkakohteen on pakko olla Kanaria, unohtakaa hyvät ihmiset edes se ankea Inglési ja kokeilkaa supersöpöä Puerto de Mogánia!
Kylä oli siis todella idyllinen! Ja vaikka turisteja löytyi toki myös Mogánista, oli se kuitenkin huomattavasti rauhallisempi sekä seesteisempi paikka kuin Playa del Inglés. Eli siis JOS minä ikinäkoskaan vielä palaisin Kanarialle (not gonna happen), menisin aivan ehdottomasti Puerto de Mogánin ihanaan kalastajakylään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti