torstai 30. maaliskuuta 2017

KANARIAN ROAD TRIPISTÄ

Viimeisenä lomapäivänä me päätimme vuokrata auton ja tehdä pienen road tripin. Ihan ensimmäiseksi suuntasimme aamukahville Finca La Lajan kahviviljelmälle. He siis kasvattavat omat kahvipensaansa ja valmistavat niistä Café de Agaete -merkkistä kahvia. Samassa paikassa sijaitsi yllätykseksemme myös viinitila, joten aloitimmekin lopulta aamun viininmaistelulla (6€/hlö, joka sisältää myös pientä purtavaa).

Ja siitä kahvista... Itsehän en edes maistanut sitä, sillä en pidä ollenkaan kahvin mausta, mutta poikaystäväni mukaan se oli erittäin hyvää! Eli siis kannattaa ehdottomasti poiketa jos satutte joskus lähistölle!




Seuraavaksi suuntasimme kahviviljelmän lähellä sijaitsevaan Agaeten kylään. Sää oli melkoisen huono ja vettä tuli milloin milläkin voimakkuusasteella, joten emme viihtyneet kylässä kovinkaan kauaa. Söpö se kyllä oli ja jos ilma vain olisi ollut parempi, olisimme jääneet sinne lounastamaan ja nauttimaan kivasta ilmapiiristä (=minimaalinen määrä turisteja).





Agaetesta matka jatkui kohti Firgasia. Satuimme paikalle juuri siestan aikaan, joten eihän siellä ollut oikein mikään auki. Saimme kuitenkin lounastapaksia sekä napattua muutaman valokuvan, joten se riitti meille oikein hyviten.




Meidän piti kotimatkalla poiketa vielä uudemman kerran Las Palmasissa, mutta koska sää on saaren pohjoisosissa aina paljon huonompi kuin etelässä (niin kuin tälläkin kertaa), päätimme lopulta skipata kylmän sekä sateisen Palmasin. Poikkesimme kuitenkin matkalla Centro Comercial El Mirado -ostoskeskukseen. Eipä siellä mitään kovin kummoista ollut, mutta löysimme me jotain pientä jättikokoisesta Primarkista sekä tietysti paikallisesta eläinkaupasta (koska Jutskun tulkkarit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti