tiistai 22. tammikuuta 2019

MAAILMAN ANKEIMMAT SUKLAAKAKUT

Meille tuli viikonloppuna yllätysvieraita, joten keksin äkkiseltään yrittää tehdä Anni Hautalan tunnetuksi tekemää "maailman ihaninta suklaakakkua". Odotukset olivat todella korkealla, sillä tätä kakkua on kehuttu kovasti. Ilmeisesti jotain meni kuitenkin vatuiksi, sillä kakku oli todella kaukana ihanasta ja mehukkaasta suklaaunelmasta. Ihan söpöltä se kyllä näytti, mutta kakkupohja oli todella kuiva, eikä mehevyydestä ollut siis tietoakaan.


Minun kakkuni ei onneksi ollut kuitenkaan kahvipöydän ankein tarjoiltava, sillä mieheni oli valmistanut lisäksi vielä hiilarittoman suklaakakun, johon tuli pelkästään kananmunia sekä 99% suklaata. Kakun ulkonäkö oli jo niin järkyttävä (harmi, etten muistanut ottaa siitä valokuvaa), että se teki lähinnä vain mieli kaataa suoraan roskikseen. Ulkonäkö ei ollut kuitenkaan mitään verrattuna sen makuun. Mieheni, joka tunnetusti syö aivan kaikkea, ei lopulta pystynyt syömään sitä edes yhden haarukallisen vertaa. Kakku oli siis hirveintä shaibaa mitä olen ikinä syönyt, joten tästä eteenpäin meidän perheessämme skipataan aivan suosiolla kaikki "terveysleivonnaiset".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti