maanantai 26. elokuuta 2019

SAUVO JA RAPUJUHLAT

Vietimme toissa viikonloppuna kauan odotettuja rapujuhlia ystäväni vanhempien mökillä Sauvossa. Tosin mökki taitaa nyt olla hiukan väärä ilmaisu, sillä kyse oli enemmänkin tooodella suloisesta huvilasta. Viikonloppuun kuului rapujen lisäksi muun muassa saunomista, suppailua sekä paljuilua - niin ja tietysti lautapelejä. Tosin Alias meinasi jälleen kerran koitua avioliittomme kohtaloksi, sillä sitä ei vain voi pelata ilman riitoja. Tuon pelin keksijän onkin pakko olla katkeroitunut ihmisvihaaja, joka haluaa levittää ympärilleen pelkkiä konflikteja.






Ja niistä itse rapujuhlista... Viikonlopun emäntänä toiminut Vilma oli nähnyt järjettömän vaivaa, jotta kaikki olisi täydellistä - kattaus ja ruoat olivatkin siis aivan viimeisen päälle! Ja vaikka merenelävät eivät varsinaisesti ole ikinä kuuluneet suosikkeihini (kaloja lukuunottamatta), ravut runsaalla voilla päällystetyllä paahtoleivällä olivat aivan mielettömän hyviä!
 
Rapujuhlat tarvitsivat luonnollisesti myös jälkiruoan,  joten leivoimme mieheni kanssa mansikkaisen britakakun. Tuo kakku on jo vuosia kuulunut lemppareihini, joten kesäjuhlat eivät olisi olleet mitään ilman britaa. Kakku taisi tälläkin kertaa olla melkoinen menestys, sillä sitä syötiin loppuillasta suoraan kakkuvadilta... Kaiken kaikkiaan rapujuhlat olivat siis aivan huikeat, iso kiitos kaikille osallistuneille! <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti