perjantai 30. elokuuta 2019

SISUSTUKSEN PIENET EDISTYSASKELEET

Kotimme sisustuksessa on tapahtunut pitkästä aikaa hieman edistystä, jei! Saimme vihdoinkin lamelliverhot, jotka ovat olleet näiden alati pimenevien iltojen pelastus. Akvaariossa asuminen on siis viimein ohitse ja kotona voi alkaa jälleen hiippailemaan vaikka alasti. Vaatehuone tosin kaipaa vielä hitusen "lämpöä" sekä kattovalaisimen, mutta tila on selkeästi jo paremmassa vaiheessa kuin aikoihin!

Löysin vihdoinkin myös sen kauan metsästämäni pyöreän sivupöydän! Olisi vain pitänyt heti ensimmäiseksi tutkia Ikean valikoima, sillä sieltähän se lopulta löytyi. Kragsta- pöydän toinen osa meni vierashuoneen yöpöydäksi, joten sekin vaikuttaa nyt hieman kodikkaammalta.



Olohuone on häirinnyt minua jo pitkään, sillä se on vaikuttanut ärsyttävän kolkolta. Sain kuitenkin viime viikolla idean, jota olemme toteuttamassa juuri parasta aikaa. Kuvia olohuoneesta on tulossa siis hiukan myöhemmin, sillä "muutostyöt" ovat vielä vähän vaiheessa. Voin kuitenkin jo nyt varmuudella sanoa, että koti alkaa viimeinkin näyttää viihtyisämmältä sekä kutsuvammalta.

Myös meidän keittiömme huutaa vielä muutoksia, sillä sielläkin kaivataan hieman sisustuksellista lämpöä. Pyöreä ruokapöytä sekä keittiön muoto antavat ehkä vähän haasteita mattovalinnalle, joten taidankin hyökätä lähiakoina Pinterestin kimppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti