perjantai 18. marraskuuta 2016

KUVAUKSISTA

Kaikenlaiset kuvaukset ovat aina olleet mielestäni jotenkin ihan erityisen mielenkiintoisia ja niitä on todella hauska seurata! Pääsen enää vain valitettavan harvoin paikan päälle seuraamaan niitä, koska Kuopio ja jäätävä välimatka. Nyt satuin kuitenkin olemaan Helsingissä samaan aikaan, kun lehdellemme oli aikataulutettu joulukuvaukset - eli siis sinne!



No oikeasti minä menin kuvauksiin ihan vain siitä syystä, että pääsisin pitkästä aikaa istumaan Pukin polvelle. Eikä Pukki suinkaan pistänyt pahakseen, oikeastaan päinvastoin. Tämä Pukki alkoi itse asiassa jo vetää vertoja Billy Bob Thorntonin Bad Santalle... Mutta kuka se Joulupukki sitten olikaan...? Se selviää hiukan myöhemmin (vink vink: joulukuun Hymy).

Toki siitä tilanteesta piti saada myös valokuva, mutta lopputulos on niin järkyttävän hirveä, ettei se missään tapauksessa ole julkaisukelpoinen. Näinä hetkinä ärsyttääkin ihan erityisen paljon miksei voi vain olla sellainen ihminen, joka onnistuu aina kuvissa (ja kyllä, sellaisia on olemassa). Harkitsen siis vakavasti mallikurssia - ihan vain ja ainoastaan siitä syystä, että oppisin näyttämään kuvissa edes ihmiseltä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti