keskiviikko 2. marraskuuta 2016

MEIKKIVOIDETESTISTÄ

Minulla on todella ärsyttävä iho. Vaikken ole ikinä sen kummemmin kärsinyt näppylöistä, asettaa pintakuiva sekaiho kuitenkin omat haasteensa - etenkin meikattuna. T-alueeni rasvoittuu siis helposti, mutta puuterin lisääminen korostaa ihon pintakuivuutta vielä entisestään ja saa meikin näyttämään todella epäsiistiltä. Kaiken lisäksi ihoni on nyt keksinyt uuden "jännän" tempun: välillä nenäni alueelle on melkein mahdotonta levittää meikkiä, sillä se ei jostain syystä tartu ihoon. Meikki siis yksinkertaisesti vain liukuu pois. Olen kysynyt parilta maskeeraaja-ystävältäni apua tähän ongelmaan, mutta hekään eivät olleet täysin varmoja miksi ihoni käyttäytyy niin. Tai saati sitten mistä löytäisin edes apua tuohon ongelmaan... Eli siis help wanted!

Ärsyttävästä ihostani johtuen päätin penkoa kaappini läpi ja pistää testiin kaikki sieltä löytyneet meikkivoiteet. Jotenkin niitä on taas kertynyt, sillä täydellisen meikkivoiteen löytäminen tuntuu lähestulkoon mahdottomalta. Tästä onkin jo muodostunut todellinen ikuisuusongelma...

MAYBELLINE
FIT ME!

Edullisesta hinnastaan huolimatta tämä meikkivoide yllätti minut positiivisesti! Peittävyys on mielestäni hyvä ja tuote jättää iholle kauniin pinnan. Tosin miinuksena minun täytyy taas mainita se, että en aivan löytänyt itselleni sopivaa sävyä. Liian vaalea väri saa minut näyttämään ruumiilta, eikä liian tummakaan ymmärrettävistä syistä ole yhtään sen parempi vaihtoehto - etenkin kun ihoni on luonnostaan hyvin vaalea.

4/5


MAKEUP STORE
MATTE FOUNDATION

Vaikka tämä meikkivoide jättää iholle ihanan samettimaisen pinnan, ei se kuitenkaan peitä täydellisesti ihoni värieroja. Punakkuus siis kuultaa läpi, vaikka voidetta levittäisikin ongelmakohtiin hiukan paksummin. Peittävyys saisikin siis olla suurempi, etenkin näin talviaikaan. Myös tämän meikkituotteen kanssa oli pieniä sävyongelmia, sillä tämäkin väri jättää ihoni hiukan kalvakaksi. Plussaa kuitenkin tyylikkäästä pakkauksesta (kyllä,  myös sillä on merkitystä)!

3/5


bareMINERALS
ORIGINAL FOUNDATION

Tätä meikkivoidetta hypetettiin yhdessä vaiheessa aika paljonkin, mutta ainakaan minä en ole saanut selville hypetyksen syytä. Minulla ei omasta mielestäni ole mitenkään erityisen kraaterimaiset ihohuokoset, mutta tämä meikkivoide saa ne näyttämään suorastaan jättimäisiltä - etenkin t-alueella. Voin siis käyttää tätä meikkipuuteria ainoastaan, jos levitän t-alueelleni ensin jotain muuta meikkivoidetta.

Huom! Jos joku muukin kärsii itseni tapaan kirjavista käsivarsista, on tämä tuote aivan loistava niiden tasoittamiseen! Meikkivoiteen koostumus on peittävä ja tuote on helppo levittää isommallekin alueelle irtopuuterimaisen koostumuksensa vuoksi.

2/5


RIMMEL
LASTING FINISH

Tämä meikkivoide on ihanan peittävä ja jättää ihon todella tasaisen väriseksi! Myös sävy tuntuu olevan hyvin lähellä omaa ihonväriäni. Miinusta tuote saa kuitenkin todella rumasta ja halvan näköisestä pakkauksesta sekä hyvin epäkäytännöllisestä suuaukosta, jossa ei ole lainkaan pumppua.

4/5


CLINIQUE
STAY-MATTE OIL-FREE MAKEUP

Tämä mattameikkivoide jättää iholle samettimaisen pinnan, jota ei ainakaan minun tapauksessani ollut tarpeellista edes puuteroida. Meikkivoide piti kuitenkin levittää melko rivakasti ja pieni alue kerrallaan, sillä se "jumahtaa" helposti. Peittävyys oli kuitenkin hyvä.

4/5
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti