perjantai 16. kesäkuuta 2017

BANGKOKISTA

Vaikka olen käynyt työn puolesta Thaimaassa noin tsiljoona kertaa, jostain syystä en kuitenkaan ole ikinä ennen vieraillut Bangkokissa. Olikin siis kiva päästä viimein näkemään sekin suurkaupunki, vaikken niin erityisemmin Thaimaan ystävä olekaan.  Yksi yö Bangkokissa piti sisällään pääosin kahta asiaa; hierontaa sekä järjettömän hyvää ruokaa. Innostuimme lopulta hieronnasta jopa niin paljon, että vietimme kauneushoitolassa kolme tuntia putkeen. Olisimme jääneet vielä pidemmäksikin aikaa (etenkin kun kahden tunnin öljyhieronta sekä tunnin jalkahieronta kustansi yhteensä järjettömät 26€), mutta nälkä ajoi meidät siinä vaiheessa chicken sataylle.





Hieronnan sekä ruoan jälkeen jaksoikin sitten vielä kävellä kilometrikaupalla kaupungilla, vaikka takana olikin valvottu yö sekä pitkäpitkä lento. Tosin ostospuoli jäi tälläkin Thaimaan matkalla erittäin vähäiseksi, sillä en ole vain ikinä lämmennyt turistikrääsälle tai feikkitavaroille. Lentokentältä tulkkariksi napattu mango on sticky rice taisikin olla koko reissun paras ostos!

Satuin muuten menolennolla käymään aivan täydelliseen aikaan moikkaamassa ohjaamon "poikia", sillä ikkunoissa välkkyi juuri sillä hetkellä jättikokoinen ukkosmyrsky. Vaikka rajuilma siis olikin melko kaukana, oli ihan mieletöntä päästä näkemään salamointia noin "läheltä" ja vielä tuollaisesta perspektiivistä! Olipa kyllä ihan huikea valoshow!






Illalla kävimme vielä yömyssyillä Siroccossa, josta oli aivan huikeat näkymät! Tosin huikeat olivat myös drinksujen hinnatkin eli siellä se yksi juoma oli tosiaankin tarpeeksi. Ravintolan terassi oli lisäksi niin hämärä, ettei minun pienen Olympukseni voimat riittäneet ollenkaan kuvaamaan niin pimeässä. Siitä (sekä yleisestä laiskuudesta) johtuen kuvasaldo jäikin tällä kertaa hiukan laihaksi. Mutta yritetään korjata se tilanne sitten seuraavalla "bangkokkilaisella".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti