maanantai 9. lokakuuta 2017

ÄRSYTYKSISTÄ

Pari viime päivää ovat olleet aivan tyhmiä ja minua on ärsyttänyt suunnilleen ihan kaikki. Päätinkin kiukuspäissäni listata tänne kaikki ärsytykseni - tai no ainakin ne julkaisukelpoiset asiat. Älä siis lue kirjoitusta yhtään pidemmälle jos olet hyvällä tuulella etkä halua latistaa fiilistäsi, sillä tämä on nyt todellinen valituspostaus.


- Ihmisten käyttäytyminen julkisissa kulkuneuvoissa. Miten jotkut eivät voi ymmärtää, ettei ruuhkajunassa ole ehkä maailman kohteliain veto pitää laukkuja penkillä samalla kun kymmenet kanssamatkustajat saavat seistä vieressä??

- Tästä aasinsiltana VR, joka on aina myöhässä. Tarvitseeko asiasta edes sanoa yhtään enempää?

- Se, ettei Netflix voi julkaista kerralla kaikkia Designated Survivorin jaksoja. Eikö koko palvelun pointti ole juuri siinä, että voi katsoa halutessaan vaikka koko sarjan putkeen? Ja tiedän kyllä, että kakkoskauden jaksot julkaistaan samaa tahtia myös Jenkeissä, mutta siltikin olisi kivempi kun kaikki jaksot tulisivat kerralla - vaikka sitten vähän myöhemmin.

- Aikaiset aamuherätykset - ei toimi, ei sitten millään. Eli ISO alapeukku.

- Kotiin tilatut wingssit, joissa ei ole lainkaan siipikastiketta - todella ärsyttävää!! (Ne tietää, jotka tietää.)


- Lentokentän R-Kioskin tyly miesmyyjä, joka ei voi edes vaivautua tervehtimään - saati sitten kertomaan ostosten loppusummaa. Huono ja epäkohtelias asiakaspalvelu saa minut yksinkertaisesti vain näkemään punaista!

- Jo reilut pari kuukautta oikeaa silmääni kiusannut elohiiri, joka on ilmeisesti tullut jäädäkseen. Vaikka olin alkuun satavarma omaavani vähintäänkin aivokasvaimen, pieni googlailu paljasti kyseessä olevan todennäköisesti vain stressin sekä väsymyksen sivutuote. Tai no ainakin toivottavasti.

- Se fakta, ettei radiosta tule nykyään mitään hyvää musiikkia. Tästä syystä kuuntelen radiota enää vain autossa ja sielläkin lähinnä poikaystäväni pakottamana. Automatkat Kuopiosta Helsinkiin kuluvatkin siis pääosin kanavia vaihdellen, sillä tarjontaan ei näköjään kuulu enää mitään muuta kuin Eppuja, Haloo Helsinkiä tai Ultra Brata.
(Ainoa hyväksi havaitsemani radiokanava löytyy muuten Jenkeistä ja se soittaa countrya. Enkä siis tarkoita mitään sellaista "sonnin lassoamis-musiikkia" vaan Dixie Chicksejä, Luke Bryania jne. En vain ole vielä onnistunut löytää kyseistä kanavaa nettiradiona...)


P.s. Kuvituskuvina ihan mitä sattuu!

P.p.s. Yritän saada seuraavasta postauksesta hieman positiivisemman!

4 kommenttia:

  1. Siis kyllä. Miksi ihmeessä Designated Survivorin jaksoja ei kaikkia julkaista kerralla? Ihan sairaan rasittavaa. Ei kukaan enää katso sarjoja kerran viikossa. Ne on tarkotettu maratoonattavaksi yhdellä, tai max kahdella istunnolla!

    VastaaPoista
  2. Hehee, onkohan tuo lentokentän R-kioskin miesmyyjä sama, joka mua palveli tässä reilu kuukausi takaperin :D En muista, koska viimeksi olisin niin huonoa asiakaspalvelua ainakaan Suomessa saanut. Oli myös tyly mun edellä asioineelle miehelle. Silloin olisi melkein tehnyt mieli laittaa palautetta esimiehelle. Ensi viikolla pitäisi taas lentokentälle suunnata ja varmaan ärrällä tulee asioitua, kauhulla odotan kuka siellä palvelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko olla sama, koska mulla oli sillon ihan täysin samat ajatukset!! :D

      Poista