sunnuntai 29. lokakuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

Päätin "lanseerata" blogiin sarjan, jossa listataan viikon plussat sekä miinukset. VIIKON PROS & CONS mukailee ajatukseltaan aavistuksen verran Noorien "perjantain parhaita" , mutta koska perusluonteeseeni kuuluu jossain määrin myös hentoinen negatiivisuus (itse kutsun sitä realismiksi), minun listalleni pääsevät myös ne viikon ärsyttävimmät jutut.


 PLUSSAT 

+ Vapaa viikonloppu, erittäin hitaat aamut sekä jättikokoinen pussi irtokarkkeja (mietitään sitä häädieettiä sitten vähän myöhemmin).

+ Uusimpana ruoka-addiktionani on tällä hetkellä luonnonjogurtti hunajalla - se on vain ihan mielettömän hyvä yhdistelmä! Olenkin viime aikoina syönyt sitä sekä aamupalaksi, välipalaksi sekä iltapalaksi. Niin ja joskus siinä niiden välissäkin.

+ Hyvästellessäni matkustajia erään lennon päätteeksi eteeni pysähtyi ihana japanilainen mummo, joka antoi minulle sylintäydeltä omenoita ja kiitteli kovasti matkasta. Tulipa hyvä mieli!

+ Juti kävi pitkästä aikaa kampaajalla ja tuoksuu aivan superhyvältä!


+ Matkakuvien katselu saa aina hyvälle tuulelle! Tällä hetkellä käsittelyssäni ovat kuvat Comolta, joten matkajutut jatkuvat vielä ensi viikolla.

+ Pitkän harkinnan jälkeen uskalsin vihdoinkin mennä microbladingiin, eikä se edes sattunut yhtään niin paljon kun olin etukäteen panikoinut! Lopputulos oli myös erittäin hyvä, joten iso suositus Riinalle!

 + Giorgio Armanin Luminous Silk on ehdottomasti yksi parhaista meikkivoiteista mitä olen koskaan kokeillut, enkä voi olla hehkuttamatta sitä vielä kerran!


MIINUKSET

- Minulla oli viikon aikana muutama Euroopan lento ja ilmeisesti todella huono kampausvalinta, sillä jäin koko ajan hiuksistani kiinni koneen hattuhyllyyn. Ärsyttävää!

- VR:n konduktöörit, jotka ovat muuttuneet matkalippujen tarkastajiksi (se ei siis tietenkään ole heidän syynsä - miinukset menevätkin Valtion Rautateille). VR ei siis myy enää lähijunissaan matkalippuja, joten heidän tiedotteensa lause "Konduktöörit ovat edelleen junissa Sinua varten" tarkoittaakin ilmeisesti ihan pelkkää lippujen tarkastusta. Erittäin mielenkiintoinen "parannus" heidän asiakaspalveluunsa.

- Ensilumi, joka muuttuikin samantien sohjoksi. Plussa lumelle, miinus sohjolle!

- Taloprojekti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti