maanantai 11. joulukuuta 2017

MIESTEN JOULULAHJAVINKEISTÄ

Todella moni ystäväni tuskailee tällä hetkellä poikaystäviensä joululahjojen kanssa. Minulla ei ole koskaan ollut tuota ongelmaa, vaan koen päinvastoin olevani miehelleni todellinen taivaan lahja mitä paketteihin tulee. Tämä johtuu ihan pelkästään siitä, että jostain ihmeellisestä syystä löydän hänelle huomattavasti helpommin esimerkiksi vaatteita kuin itselleni. Kaikille miehille ei kuitenkaan ole niin helppo ostaa lahjoja, joten kokoan tähän alle oman listani hyväksi havaituista paketeista. 

KONJAKKI- / VISKIPULLO

Poikaystäväni arvostaa hyvää konjakkia, vaikkei rehellisyyden nimissä mikään alan asiantuntija olekaan. Ja koska minäkään en ymmärrä niistä yhtään mitään, ostan aina vain kivoimman näköisen pullon.

KUULOKKEET

Rikoin juuri mieheni kuulokkeet astumalla vahingossa niiden päälle, joten Sudio Swedenin* lähettämät kuulokkeet päätyvätkin nyt joululahjaksi poikaystävälleni (joka ei toivottavasti lue tätä postausta). Langattomat sekä siivekkeillä varustetut TRE- nappikuulokkeet sopivatkin ihan erityisen hyvin juuri urheilua harrastavalle henkilölle, sillä ne kestävät myös hikeä sekä kosteutta.



LEHDEN VUOSIKERTA

Esimerkiksi Tieteen Kuvalehti tai Tekniikan Maailma ilahduttaaa lahjan saajaa vielä pitkään joulun jälkeenkin.

KOSTEUSVOIDE

Mieheni iho on erityisesti näin talviaikaan ihan rutikuiva, mutta hän ei jostain ihmeen syystä suostu ostamaan itselleen omaa kasvovoidetta, vaan käy salaa minun purkeillani. Miesten iho on kuitenkin erilainen kuin naisten, joten heille kannattaa hommata ihan oma kosteusvoiteensa.

HYVÄLAATUINEN KAULAHUIVI/ VYÖ

Asusteet ovat hyvä ja suhteellisen helppo valinta, sillä niiden kanssa menee todella harvoin vikaan. Laadukas nahkavyö tai kaulahuivi on myös usein hyvin käytännöllinen sekä tarpeellinen lahja. (Tähän samaan sarjaan voisi itse asiassa lisätä myös nahkahanskat.)

URHEILIJAN ELÄMÄNKERTA

Poikaystäväni ei koskaan osta itse kirjoja, mutta lukee niitä erittäin mielellään saadessaan sellaisia lahjaksi. Yleisesti ottaen tulee toki edullisemmaksi käydä lainaamassa kirjat kirjastosta, mutta pieni määrä hyviä kirjoja kotihyllyssä tuo lisäbonarina myös mukavaa kodikkuutta sisustukseen.

MERKKIBOKSERIT

Näitä ei voi koskaan olla liikaa. Merkkibokserit eivät aina ole kuitenkaan sieltä edullisemmasta päästä, joten kannattaakin pitää silmänsä auki pitkin vuotta ja ostaa niitä erilaisista alennusmyynneistä. Itse ostin tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneet "joulubokserit" todella edullisesti New Yorkin Century 21:sta.


Lopuksi haluamme vielä Sudion kanssa yllättää yhden Insta-seuraajani ja arpoa jollekulle onnekkaalle heidän laadukkaat kuulokkeensa. Mene siis Instagramiini ja kommentoi viimeisimpään kuvaan mitkä Sudion kuulokkeet (ja missä värissä) toivoisit itsellesi joululahjaksi. Arvon tuon yhden onnekkaan tiistai-iltana kello 18 ja otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä. Onnea arvontaan! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, ONNEA JUHA H.!

P.s. Sudio haluaa muistaa teitä myös -15% alennuksella. Koodi linnalaura15 oikeuttaa siis alennukseen kaikista Sudion tuotteista heidän omalla nettisivullaan ja toimii ihan maailmanlaajuisesti.

* Kuulokkeet saatu lahjaksi Sudio Swedeniltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti