sunnuntai 10. joulukuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

+ New York, New York, NEW YORK! Tarvitseeko tähän enää edes lisätä mitään?? Kävin lempikaupungissani viimeksi parisen vuotta sitten,  joten nyt olikin jo korkea aika tehdä comeback. (Lisää matkasta ensi viikon aikana...)

Rakastan käydä Nykissä erilaisissa musikaaleissa sekä esityksissä, joten Radio Cityn Christmas Spectacular oli näin joulun alla ihan ehdoton must. Ja jos ei tuo kyseinen show tuo joulumieltä, niin sitten ei kyllä mikään!

+ Itsenäisyyspäivä sujui tänä vuonna ystävien järjestämässä juhlassa Elokuvateatteri Rivierassa. Kaikki olivat luonnollisesti myös laittaneet ykköset päällensä, joten tilaisuus oli kaikin puolin ihanan juhlava. Kiitos vielä järjestäjille ja ensi vuonna uudestaan!- Olin kuullut Nykin paluulennon olevan rankka ja sitä se totisesti oli. Paluupäivä menikin aivan totaalisessa koomassa - juuri sellaisessa, jossa laitetaan vahingossa likapyykit pesukoneen sijasta vessanpönttöön (true story).

- Olen nyt jo noin 30 vuotta noudattanut aina kuuliaisesti joulukalenteri-lakia ja avannut luukut kiltisti vasta sinä kyseisenä päivänä. Nyt 34-vuotiaana minulle on ilmeisesti iskenyt erittäin paha taantuma itsehillinnän suhteen, sillä eräänä päivänä minulla vain pimeni päässä ja tyhjensin kerralla koko Haribon joulukalenterini. Tunnustan häpeäväni hieman.

- Nykin kylmässä viimassa kävellyt kilometrit eivät varsinaisesti tehneet hyvää paranemassa olevalle never ending- flunssalleni. Onneksi tajusin ostaa DUANEreadesta jonkin sortin hc- flunssalääkkeitä, joten nyt laitetaan ne välittömästi testiin ja toivotaan parasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti