keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

JUTIN SYNTTÄREISTÄ

Meidän rakkautemme hedelmä, eli Juti, täytti viime viikolla jo neljä vuotta! Pienelle karvapallolle piti tietysti järjestää ihan omat synttärikutsut ja sunnuntaisesta ajankohdasta johtuen "teemaksi" muodostui synttäribrunssi. Päivän sankari oli aivan innoissaan lahjaksi saamistaan herkuista sekä uusista leluista - niin ja tietysti lukuisista rapsutuksista!

Haluan muuten ehdottomasti alkaa järjestää brunsseja useamminkin, sillä nehän ovat vain aivan huippuja! Ostin innostuksissani jopa Brunssikirjan, joka on pullollaan toinen toistaan herkullisempia reseptejä! Brunsseilusta pitääkin siis ehdottomasti kehittää nyt perinne.




Brunssin "kohokohtana" oli tietysti ihanan kesäinen britakakku, joka on ehdoton lempparini kaikista maailman kakuista! Kokeilimme ensimmäistä kertaa ikinä tehdä tuon kyseisen täytekakun pyöreänä ja pienistä vastoinkäymisistä huolimatta se onnistui lopulta aivan täydellisesti. Emmekä edes saaneet mieheni kanssa aikaiseksi jo perinteeksi muodostunutta leivontariitakaan, jei! Laitan päivitetyn kakkuohjeen tänne blogiin aivan lähiaikoina, joten stay tuned!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti