perjantai 10. elokuuta 2018

KUNGFU KITCHENISTÄ

Meidän kesämme on mennyt pääosin uuden kodin fiksaamisessa, joten päätimme pitää pienen hengähdystauon ja lähteä oikein pitkän kaavan mukaan ulos syömään. Ravintolaksi valikoitui nettisuositusten perusteella Kungfu Kitchen, sillä rakastamme molemmat fuusio-aasialaista ruokaa.

Treffi-illan asuksi valikoitui tämän kesän lempimekkoni, joka on saanut todella paljon kehuja jopa täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Lisäksi se on aivan täydellinen asuvalinta työmatkoille, sillä mekko piilottaa pahimman vatsaturvotuksen eikä kangas rypisty laisinkaan matkalaukussa.



Mutta palataanpa vielä siihen ravintolaan... Useat suositukset eivät todellakaan olleet tuulesta temmattuja, sillä ruoka oli suorastaan aivan jumalaisen hyvää! Jo pelkkä misokeitto oli ehdottomasti parasta, mitä olen koskaan maistanut. Olin niin onnellinen tuosta uskomattoman hyvästä ruokakokemuksesta, että jo alkuruoan jälkeen meinasi tulla itku pelkästä ilosta. Kungfu Kitchen nousi siis heittämällä uudeksi lempiravintolakseni ja sinne on pakko päästä pian uudestaan!



AURINKOLASIT: CELINE
MEKKO: & OTHER STORIES
LAUKKU: CULT GAIA
KENGÄT: HERMES

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti