maanantai 20. elokuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ En edes muista milloin olisin ollut näin innoissani sateesta! Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa, ei auringonpaisteella tunnu yhtään niin kivalta käpertyä sohvalle katsomaan sarjamaratonia. Kahden yön Japanin reissusta aiheutunut jet lag parantuukin täällä juuri parasta aikaa peiton alla Gracen sekä Frankien seurassa.

+ Hääpäivämme lähestyy, joten on aika aloittaa tarvittavat "esivalmistelut". Swiss Clinic lähetti minulle testattavaksi heidän Whitening System*- hampaiden valkaisijansa, joten kohta saavat kellertymät kyytiä! Vaikken ole koskaan juonut kahvia enkä oikein teetäkään, hammasluuni on aina ollut ärsyttävän keltainen - ne kuuluisat onnen lahjat eivät siis todellakaan ole menneet tasan. P.s. Koodilla SWISSCLINICGAN saatte muuten 20% alennuksen heidän nettisivuiltaan!


- En tiedä onko kellään muulla tätä samaa ongelmaa, mutta olen viime aikoina alkanut kuolaamaan aivan järjettömän paljon. Ja tarkennuksena mainittakoon vielä, että siis unissani. Onkohan tuolle asialle jotain järkevää lääketieteellistä selitystä vai näenkö vain joka ikinen yö unta Jared Letosta?

- Vaikka rakastan valkoista lattiaamme, tekee sen jatkuva imuroiminen sekä peseminen minut aivan hulluksi! Toinen vaihtoehtomme oli aikoinaan kalanruotoparketti, mutta pelkäsin sen pienentävän jo suhteellisen pieniä huoneita vielä entisestään. Valkoinen laminaatti tuo siis kotiimme enemmän tilan tuntua, mutta on se kyllä myös melkoinen pain in the ass.

- Käväisin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Fukuokassa ja lukuisten kuulemieni kehujen jälkeen odotukset olivat hyvin korkealla. Vaikka Japani onkin aina ollut yksi lempimaistani, kyseinen kaupunki ei kuitenkaan tehnyt minuun sen suurempaa vaikutusta. Harmi sinänsä, mutta tulipahan nyt koettua sekin kohde!


* Yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti