perjantai 3. elokuuta 2018

DISNEYLANDISTA

Syy Pariisin matkaamme oli siis Disneyland ja taisin odottaa huvipuistopäivää vähintään yhtä innoissani kuin matkassamme olleet tytötkin! Olen itse asiassa käynyt Disneylandissa jo useaan otteeseen, mutta paikka on vain niin syötävän söpö, etten varmasti ikinä saa siitä tarpeekseni! Noin heinäkuussa jonot olivat kyllä välillä aivan järkyttäviä, joten suosittelen menemään puistoon heti sen auetessa. Saimme silloin käytyä nopeasti läpi pari suosikkilaitettamme, sillä jonot eivät olleet vielä ehtineet kasvaa kovin pitkiksi.
Vaikka jonotusajat siis olivatkin paikoitellen jopa kaksi tuntia, oli myös pelkkä jonottaminen tehty kiinnostavaksi. Useimmissa laitteissa jonot kiemurtelivat esimerkiksi "merirosvojen luolan" tai "avaruusaluksen" sisällä, joten mielekästä nähtävää riitti melkein koko jonotusajaksi. Kärsivällisyyttä ei kuitenkaan kannata jättää kotiin, sillä Disneylandissa jos jossain se on kultaakin kalliimpaa...
Ainoa huono puoli Disneylandissa on se, että supermakeiden laitteiden sekä stailauksensa ansiosta Linnanmäki ei tunnu sen jäljiltä yhtään miltään. Emme siis olekaan käyneet Lintsillä enää vuosikausiin - paitsi pelkästään vohveleiden takia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti