tiistai 18. kesäkuuta 2019

IHANA LOS ANGELES

Havaijin jälkeen suuntasimme Los Angelesiin, joka on meille tuttu paikka jo muutaman vuoden takaa. Tykkäsimme molemmat Losista niin paljon, että halusimme ehdottomasti sisällyttää sen häämatkasuunnitelmaamme. Suurin osa nähtävyyksistä tuli siis koluttua jo sillä aiemmalla reissulla, mutta halusin silti käydä nopeasti piipahtamassa Hollywoodin Walk of Famella. Vinkkinä kerrottakoon vielä, että Marilyn Monroen tähti sijaitsee aivan McDonald´sin edessä...

Los Angeles on muuten sellainen paikka, jossa ei oikeastaan pärjää ilman autoa. Välimatkat ovat isoja ja aivan järjettömät ruuhkat tekevät matkoista vieläkin hankalampia. Itse vältyimme onneksi pahimmilta ruuhka-ajoilta, sillä yritimme liikkua aina silloin kun massat eivät olleet liikkeellä. Kannattaa myös hoitaa kaikki saman suunnan nähtävyydet kertaheitolla, sillä toiselle puolelle kaupunkia voi joutua ajamaan pahimmassa tapauksessa pienen ikuisuuden.















Toinen kiva paikka vierailuun on puitteiltaan ihastuttava ulkoilmaostoskeskus The Grove - sekä tietysti sen vieressä sijaitseva Farmers Market. The Grove ei todellakaan ole mikään edullisin kohde shoppailuun, mutta noin söpössä paikassa voisin jopa minäkin harrastaa ikkunaostoksia. Kiertelyn jälkeen onkin sitten kiva suunnata lounaalle sekä viinilasilliselle Farmers Markettiin, josta löytyy vaikka minkälaisia herkkuja!

Jos taas kaipaa hieman edukkaampia löytöjä kannattaa suunnata niiden useiden outlettien lisäksi Beverly Centerin vieressä sijaitsevaan Nordstrom Rackiin. En todellakaan ole tyyppiä "penkoja", mutta täältä saattaa oikeasti tehdä todella hyviä löytöjä. Heidän valikoimistaan löytyy muun muassa Valentino, Burberry Brit, Ted Baker sekä Diane Von Furstenberg. Itselläni kävikin aivan järjettömän hyvä tuuri, sillä löysin aivan täydellisen Valentinon hameen hintaan $90 (ovh. 800)!! Olin niin onnellinen, että minulta pääsi melkein itku! Tämä kauppa on siis todellinen must aina kun vierailee Los Angelesissa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti