perjantai 29. huhtikuuta 2016

ALANYASTA VOL 1...

Ehdin kuin ehdinkin postata muiden töideni lomasta myös täältä Alanyasta... Olen täällä siis raportoimassa Miss Suomi-finalistien Turkin matkasta ja kävimme eräänä iltana hakemassa tytöille iltapuvut Miss Alanya-kilpailua varten tästä syötävän suloisesta putiikista nimeltään A35 Designer´s Store. Ehkä aavistuksen dorkaa tehdä postaus vain yhdestä kaupasta, mutta katsokaa nyt kuinka söpö se on!!


Olen tähän päivään elänyt siinä uskossa, ettei Alanyasta löydy mitään muuta ostettavaa, kuin huonolaatuisia rantavaatteita sekä Abidas-merkkisiä t-paitoja, mutta kuinka väärässä olinkaan! Vain muutama askel sivuun pääkadulta ja sieltä löytyi tämä todellinen Alanyan helmi. Vaikka vaatteet eivät pääosin ihan olleetkaan minun tyylisiäni, kaupassa olisi viihtynyt vaikka kuinka pitkään. Esillepanoon oli todella panostettu ja liikkestä oli tehty todella viihtyisä. Kaupassa oli tarjolla myös kaikenlaisia ihania turkkilaisia herkkuja, joita sai vapaasti maistella shoppailun lomassa...


Vaatteiden sekä sisustustavaroiden lisäksi kaupasta löytyy myös pieni kahvila, jossa myydään muun muassa suussa sulavia suklaaherkkuja.


Pidin kuitenkin edelleen pintani, eikä mukaan tarttunut tällä(kään) kertaa mitään sisustusjuttuja. Paria kristallista karahvia jäin kyllä hiukan himoitsemaan, mutta niitäkin löytyy jo kotoa kaksin kappalein. Tästä syystä perustelut niiden hankkimiselle kuulostivat todella säälittäviltä jopa minun omiin korviini ja jätin ne suosiolla ostamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti