maanantai 18. huhtikuuta 2016

RANKASTA VIIKONLOPUSTA...

Täällä sitä vain edelleen toivutaan viikonlopusta. Näin yli kolmekymppisenä pelkkä sunnuntain poteminen ei todellakaan enää riitä, vaan saa pitää itseään todella onnekkaana jos jo tiistaina olo alkaa tuntua lähes normaalilta. 

Perjantaina juhlimme poikaystäväni syntymäpäiviä hänen haluamallaan tavalla; eli siis lätkää ja wingssejä Kuopion Bierstubessa. SM-lätkä kiinnostaa minua yhtä paljon kuin eduskunnan kyselytunti, mutta siivistä en kieltäydy koskaan. Jotteivat kaikki rahamme menisi tuohon kyseiseen ravintolaan, olen wings-addiktina haaveillut rasvakeittimestä jo pidemmän aikaa. Ja siis kyllä, voisin helposti elää pelkillä kanansiivillä sekä irtokarkeilla. Jokin pieni järjen hiven on kuitenkin vielä toistaiseksi estänyt minua painamasta Gigantin verkkosivulla "tilaa"-nappia. Se olisi meinaan varmat +20kg lisää jo ensimmäisen kuukauden aikana.

N-A-M!!
Synttärisankari sai tietenkin myös lahjan ja tänä vuonna päätin ostaa hänelle oman Balmuir-huivin. Luonnollisesti minulla oli asian tiimoilta myös oma lehmäni ojassa, sillä tämä taisi olla ainoa tapa jolla sain varastettua oman huivini takaisin mieheni vaatekaapista. Lahja osoittautuikin siis todella mieluisaksi ja on ollut jo kovassa käytössä. Mikään ei vaan voi tuntua paremmalta iholla kuin laadukas kashmir!

Helsinki-huivilla ei vaan voi epäonnistua!
Lauantai on kuitenkin se syy, miksi näytän edelleenkin yhdeltä The Walking Dead-tv-sarjan elävältä kuolleelta; vietimme kaveriporukalla venäläistä iltaa. Tarjolla oli kaikkia ihania venäläisherkkuja blineistä shaslikiin - ja olosta päätellen myös litratolkulla vodkaa. Luonnollisesti myös asut pitivät olla teeman mukaiset:

Teema-illat ovat kyllä aivan huippuja! Puolet hauskuudesta tuo jo pelkkä oman asun sekä menun miettiminen. Olen todella huono käymään kirpputoreilla, mutta teema-iltoihin sieltä löytyy ihan huikeita juttuja! Meiltä alkaakin jo kotoa löytyä melkoinen varasto lähes kaikkea mahdollista, mitä naamiaisiin voi tarvita. Seuraava ilta uudella teemalla onkin jo kovaa vauhtia suunnitteilla...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti