torstai 21. huhtikuuta 2016

ASUKUVISTA...

Haluan jo heti alkuun tehdä selväksi, etten todellakaan ole/kuvittele olevani mikään muotibloggaaja. Kuopioon muutettuamme päivän asuni ovat sitä paitsi koostuneet lähinnä koiranulkoilutusvaatteistani (onko tämä edes yhdyssana?), joten materiaali jäisi muutenkin melko suppeaksi. Tosin voin kyllä yleisön pyynnöstä tehdä erillisen "ootd"-postauksen myös siitä kulahtaneesta tuulipuvustani, joka on luonnollisesti viimeistelty Savon kansalliskengillä, Kuomilla.

Lisäksi asukuvien ottaminen tuottaa joka ikinen kerta sekä näppylöitä että perheriidan, sillä yleensä kameran taakse joutuu kuvaussessioita ihan yhtä paljon inhoava poikaystäväni. Syy näihin satunnaisiin asukuviin on kuitenkin se, että haluan aina välillä näyttää miten tällaiset "normi-ihmiset" pukeutuvat arjessa. Itse ainakin koen saavani juuri sellaisista blogikuvista parhaimmat pukeutumisideat myös itselleni, sillä ne vain tuntuvat jotenkin helposti lähestyttäviltä.Tällä kuvaussessiolla vältyimme kuitenkin perheriidalta, sillä kameran takana oli tällä kertaa ihana Sanni. Jotta kuvaaminen ei olisi ollut mennyt liian helpoksi, otimme Sannin kameran sijaan mukaamme Olympuksen minijärkkärini, jota en luonnollisestikaan osaa edes käyttää. Minä en siis ikinä lue käyttöohjeita, sillä uskon oppivani käyttämään kaikkea elektroniikkaa "ihan vain kokeilemalla". No, näinhän ei ole siis koskaan tapahtunut käytännössä - oikeastaan päinvastoin. Olen saanut muun muassa palautettua pari kännykkääni tehdasasetuksiin (=poistaa kaikki tiedot).
Sanni sai kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla kameran asetukset "suht kohdilleen", mutta siitä pääsimmekin sitten seuraavaan ongelmaan...


Kaikki te, jotka olette ikinäkoskaan ottaneet julkisella paikalla asukuvia, pystytte varmasti samaistumaan. Kyllähän se nyt vain tuntuu todella dorkalta seistä jossain random puskassa ohikulkijoiden tuijottaessa ja kuvaajan huutaessa "näytä nyt siltä, että sulla olisi todella hauskaa!".
Seuraavaan "päivän asu"-postaukseen ajattelimme tosin Sannin kanssa panostaa ihan huolella:
a) Alkuun jakso "Huippumalli haussa"-tv-sarjaa.
b) Pullo skumppaa.
c) Harkitsemme vakavasti myös tuulikoneen vuokraamista.
Jos emme tuolla suunnitelmalla löydä sisäisiä tyrabanksejamme, niin sitten emme kyllä millään!


PIPO: IKIVANHA
AURINKOLASIT: PRADA
PAITA: GINA TRICOT
NEULETAKKI: ZARA
FARKUT: GINA TRICOT
SAAPPAAT: HUNTER
LAUKKU: MARC BY MARC JACOBS

4 kommenttia:

 1. On kyllä loistava suunnitelma, eihän noilla voi kun onnistua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!! Voidaan samalla tehdä meille vaikka kokonaiset mallikansiot!

   Poista
 2. Hei great Laura sulla on tämmönen! Kivaa päästä stalkkaan mitä sulle kuuluu :) Takerruin kuitenki tohon kohtaan normi-ihminen :,D Sää oot kaukana siitä! <3

  VastaaPoista