keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

CLEANIN KESÄTUOKSUSTA...

En ole ehkä ikinäkoskaan sortunut kesätuoksuihin, sillä ne ovat aina niin ällöttävän makeita, että tekee lähinnä mieli oksentaa. Mutta niinkuin aina, Cleanin tuoksut ovat minun Juonin kantapääni (aka Akilles), eikä heidän tuoksujaan yksinkertaisesti vain voi vastustaa. Yritin jo kerran jättää hajuveden kaupan hyllylle, mutta nähtyäni siitä seuraavana yönä unta (kuinka sairas ihminen voi olla?!?), oli minun aamun sarastaessa pakko käydä hakemassa se tuoksukokoelmaani. Myönnän, en omista minkäänlaista itsekuria.

Mutta siitä tuoksusta... Tiedättekö miltä ruskettunut iho tuoksuu? No juurikin tältä! Oikeampi kuvaus voisi ehkä olla myös aurinkovoide, mutta ei sellainen kliinisen rasvan hajuinen vaan enemmänkin Hawaiian Tropic meets *kuvittele tähän joku hyvä vertaus*. Tuoksusta tulee siis mieleen joku ihana etelänmatka!


Kesätuoksu vaatii kaverikseen luonnollisesti myös kesämekon. Aurinko onneksi tekikin jo comebackin, mutta tuosta ulkona puhaltavasta taifuunista johtuen kesämekko saa vielä hetken odottaa sopivampaa ilmaa. Ellei sitten tieten tahtoen halua elää päivää Marilyninä, if you know what i mean...
HATTU: GENUINE PANAMA HAT 
TUOKSU: CLEAN SUNKISSED SKIN
PITSIMEKKO: LINDEX
KENGÄT: PRETTY BALLERINAS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti