maanantai 20. kesäkuuta 2016

KIIREISESTÄ VIIKONLOPUSTA...

Viikonloppu tuntui tällä kertaa menevän aivan hujauksessa. Meillä ei alunperin ollut mitään sen kummempia etukäteissuunnitelmia kuin pienet grillibileet ystävien kanssa, mutta kiireinen työjuttu ja ex tempore-hohtokeilaus (+tietenkin myös Bierstuben siivet) sunnuntai-iltana toivat viikonloppuun vielä vähän lisävilskettä. 

Grillibileet sisälsivät myös lautapeli-session, joka ei luonnollisestikaan voinut päättyä kuin kaameaan riitaan. Ja syy siihen on joka ikinen kerta sama; Alias. Otimme erän tytöt vastaan pojat (joka luonnollisesti päättyi tyttöjen murskavoittoon) ihan juurikin sen takia, ettei ilta ainakaan päättyisi avioeroihin. Pariskunnittain pelaaminen on nimittäin meidän kaveripiirissämme jo tiukasti kielletty - sattuneista syistä. No, eipä siitä uudesta tiimiasettelusta ollut siltikään mitään hyötyä, sillä muutama ero sitä meinasi silti tulla (johtuen "pienistä" erimielisyyksistä pelin sääntöjä kohtaan). Huoh. Nyt meni kyllä Alias tämän talouden ikuiselle kieltolistalle.


Koko viikonlopun on tullut vettä kuin Esterin sieltä, joten Juti pysyikin pääosin sisätiloissa. Vain pienet pakolliset käynnit takapihalla ja sitten närkästyneen näköisenä satasta takaisin sisälle. Juti on siis aika allerginen huonoille keleille. Jos sataa, ei mennä ulos. Jos tuulee liikaa, ei mennä ulos. Jos on liian kylmä, ei todellakaan mennä ulos. No eipä siinä, ei tätä ihmisäitiäkään paljon kiinnosta päiväkävelyt taifuunissa, joten vakka on ilmeisesti valinnut kantensa. Vai miten se nyt menikään.

Leikimme siis sisätiloissa sukilla. Ja siis nimenomaan likaisilla sukilla - mitä haisevammat, sen parempi! Jutskulla on siis pieni fetissi käytettyihin sukkiin. En tiedä pitäisikö siitä huolestua vai olla onnellinen, kun pääsee niin halvalla mitä leluihin tulee.


Ruokapöydästä löytyi lauantaina erilaisia salaatteja sekä grillivartaita. Vartaat ovat yksi lempigrillattavistani, vaikkakin niiden tekeminen ottaa oman aikansa. Tosin porukalla niitä on kiva tehdä, samalla voi vaikka maistella hiukan viintä (kyllä, juurikin tuossa muodossa) ja jutella mukavia.

Jälkiruokana oli tällä kertaa hieman kevyempää vesimelonikakkua. Arvoitukseksi tosin jäi ovatko nuo koristeena käytetyt kukat oikeasti syötäviä vai eivät, sillä nappasin sen puskan mukaan Prisman kukkahyllyltä perusteella "tämä näyttää kivalta". Eihän niitä siis kukaan syönytsyönyt, mutta jos niistä vaikka irtosi jotain syanidin sukulaista noihin mustikoihin, jotka kyllä kaikki menivät parempiin suihin? No, aika varmasti näyttää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti