lauantai 11. kesäkuuta 2016

JUTIN SYNTTÄREISTÄ...

Keskiviikko oli meillä juhlapäivä, sillä tämän perheen pienin täytti 2 vuotta! Ja kuten kaikki muutkin syntymäpäiväsankarit meidän taloudessamme, myös Juti sai aamupalan sänkyyn. (Kanafile ei muuten ole meillä se perusaamupala, mutta sallittakoon se näin juhlapäivänä. Märkäruoka ja valkoiset pellavalakanat kun ei oikein ole se kaikista parhain yhdistelmä...)

Päivän aikana leikittiin paljon, syötiin yhdessä herkkuja ja Jutin kummitäti, Minna, käytti sankaria pitkällä lenkillä. Illalla veimme Jutskun vielä Mustiin ja Mirriin valitsemaan lahjaa itselleen ja Juti näyttikin yhdellä pitkällä nuolaisulla tykästyneensä pehmopupuun. Jänö saikin koko loppuillan kyytiä, kun Juti riepotti sitä ympäri asuntoa. Pupu-raukka.Ja kuten aina muidenkin kakkujen kanssa, myös Jutin synttärikakku meinasi ajaa minut hulluuden partaalle. Tein siis Jutille ison lihapullan, jonka kuorrutin lopuksi sulatejuustolla. Juusto ei kuitenkaan ollut millään lailla yhteistyöhaluinen, vaan todella vaikeasti levitettävä. Ja kun lopulta sain toisen puolen levitettyä edes semisiististi, oli toinen puoli jo kokonaan sulanut ja valahtanut alustalle (wtf, sillä lihapulla oli jo aivan varmasti jäähtynyt?!?). No, pääasia että sankarille maistui.


P.S. Pahoittelut hieman epätarkoista kuvista, mutta kaikki jotka ovat ikinäkoskaan kuvanneet koiria (oletan, että lapset voi laskea tähän samaan kategoriaan) varmasti ymmärtävät syyn. Siinä on meinaan jo sekunnin sadasosillakin merkitystä. Lisähaastetta toi vielä synttärisankarin raivokohtaus, kun kakkua ei päässytkään maistamaan HETI. Pienten rauhoitteluiden (ja muiden namujen syöttämisen) jälkeen saimme onneksi napattua edes nämä enemmän tai vähemmän tärähtäneet otokset.
2 kommenttia: