maanantai 8. elokuuta 2016

PALERMOSTA...

PÄIVÄ 5, 6 & 7
Sisilian roadtrippimme päättyi Palermoon, jossa vietimme Italian-reissun lopuksi reilut kolme päivää. Kaupunkiin olisi mielestämme kyllä riittänyt vähempikin aika, sillä kohteessa ei juurikaan ollut mitään sen kummempia nähtävyyksiä (ellei sitten tykkää kierrellä kirkkoja). Lisäksi kaupunkia on mielestämme hehkutettu aivan liikaa, sillä se ei todellakaan vetänyt vertoja esimeksi Taorminan tai Modican suloisuudelle. Palermo oli mielestämme lähinnä vain likainen sekä täynnä kaaosta.

Alkuvalituksen jälkeen minun on kuitenkin todettava, että löytyi kaupungista myös jotain hyvääkin! Esimerkiksi hotellihuoneemme oli todella ihana! Löysimme netistä pitkän etsinnän jälkeen Palazzo Brunaccini Boutique-hotellin, joka täytti kaikki odotuksemme. Tilava huone oli hauskasti "kaksikerroksinen", erittäin siisti, netti toimi moitteettomasti sekä aamupala oli monipuolinen. Arvosana 5/5!






Löysimme Palermosta myös todella kivan ravintolan, jossa kävimme syömässä jopa kahteen otteeseen. Ravintola on nimeltään Antica Focacceria San Francesco ja naapuripöydistä kuuluneen italialaisen puheensorinan perusteella paikka oli myös paikallisten suosiossa. Nälkäkiukkuisina suomalaisina halusimme illalliselle hiukan aiemmin kuin eurooppalaisilla on tapana ja silloin terassille vielä mahtui ilman pöytävarausta. Yhdeksän aikoihin illalla paikka oli kuitenkin molempina iltoina aivan tupaten täynnä, joten suosittelen menemään pelipaikoille ajoissa. 
Erityisesti San Francescon pizza vakuutti ja tylsänä ihmisenä minun pitikin tilata se sama annos molempina iltoina. Älkääkä tuomitko, se nyt vain oli todella hyvää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti