sunnuntai 28. elokuuta 2016

PIENENTYNEISTÄ FARKUISTA...

Vettä sataa, tuulee ja ulkona on kylmä. Syksy on siis väkisinkin tulossa. Vaikka olenkin kesäihminen, ei minua kuitenkaan suuremmin haittaa tulevat viileät ilmat - isoihin neuleisiin sekä lämpimiin kaulahuiveihin on taas ihana kääriytyä. Tosin tuuli ja sade haittaavat sitten sitäkin enemmän - ellei satu makaamaan sohvalla peiton alla katsomassa jotain superkoukuttavaa sarjaa (suureksi surukseni katsoin juuri Gilmore girls'n loppuun, joten tarvitsisin äkkiä vinkkejä uudesta sarjasta??)

Nyt on siis myös se aika vuodesta, kun on tullut jälleen aika kiskoa farkut jalkaan löysien kesämekkojen sijaan. Ja siis nimenomaan paino sanalla "kiskoa", sillä se on joka pirun syksy tämä sama juttu; joko housut ovat tiukentuneet yksikseen kaapissa tai sitten kesän aikana suuhun sullotut wingssit, grilliruoka, brita-kakut, jäätelöt, mansikkamargaritat, valkoviinit ja only God knows mitkä muut ovat tehneet tehtävänsä. Yritän parhaani mukaan saada jostain motivaatiota salille (ei, tiukat farkut eivät vielä olleet tarpeeksi iso järkytys), mutta kun ei.... Noh, ehkä sitten viimeistään siinä vaiheessa, kun en saa farkkuja jalkaan enää ollenkaan.
HUIVI: BALMUIR
T-PAITA: KAPPAHL
"NEULE"TAKKI : ZARA
FARKUT: GINA TRICOT
LAUKKU: TIGER OF SWEDEN
LENKKARIT: ADIDAS

2 kommenttia:

 1. Mä niin samaistun :D Koko viime talven kuljin hameessa ja villapöksyissä koska farkut tuntuivat kesän jälkeen niin kertakaikkisen kamalilta. Ehkä mä tänä syksynä voisin yrittää änkäytyä niihin.

  Hyvältä näyttää tämä farkkulookki sinun päälläsi. Ja voi vitsit mikä laukku, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :*
   Ja onpa helpottavaa kuulla, että joku muukin painii saman asian kanssa aina syksyisin! :D

   Poista