keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

MAAILMAN IHANIMMASTA KIHLASORMUKSESTA

Vihdoinkin se on valmis! Kihlasormukseni kanssa sattui siis vaikka ja mitä, mutta hyvää todellakin kannatti odottaa! Sormus on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan minun näköiseni, enkä usko kyllästymisen olevan edes mahdollista, sillä sen tyyli on hyvin ajaton. Olin jotenkin aina ajatellut kihlasormukseni olevan valkokultainen, mutta yhtäkkiä heräsin faktaan, että minähän käytän aina muutenkin kultaisia koruja! Niinpä kelkka kääntyi kertaheitolla ja olen täydellisen tyytyväinen valintaani! Ja hyvä niin, sillä haluan vasempaan nimettömääni valtavirrasta poiketen vain yhden sormuksen, joka saa luvan käydä sekä kihla- että vihkisormuksesta. Niinpä sen siis pitääkin olla minun silmääni aivan täydellinen.


Itse timantin me tilasimme netistä, sillä tuli huomattavasti edullisemmaksi "koota" sormus osista. Tarkistutimme timantin laadun vielä kultasepällä, joka totesi kiven vastaavan täydellisesti sen mukana tullutta GIA- sertifikaattia. Sormuksen runko taas on äitini vanhasta kihlasormuksesta, joka sulatettiin ja muokattiin haluamaani muotoon. En halunnut sormuksen rungon olevan selkeästi terävä- enkä pyöreäreunainen, joten päädyin niiden välimuotoon. Vaikka sormuksen teettäminen siis kestikin kaikkine vaiheineen pienen ikuisuuden, oli se ehdottomasti sen arvoista! Koruasioissa voinkin siis lämpimästi suositella sekä Blue Nilea*, että Kuopion Puustjärven Kelloa ja Kultaa!


* Sisältää mainoslinkin!4 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen ja niin siun näköinen!! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja uniikki sormus! :) itsellänikin kihlasormuksessa on sen verran kokoa (+ hankala muoto), että en halua samaan sormeen toista sormusta vaan ajattelin käyttää vihkisormusta oikean käden nimettömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna ihanasta kommentista! :) Ja mä olen vaan jotenkin niin huono käyttämään sormuksia, että tuo yksi saa nyt luvan riittää mulle. :D

   Poista