maanantai 24. heinäkuuta 2017

MIKKELIN ASUNTOMESSUISTA

Asuntomessut olivat meille tänä vuonna lähes pakollinen vierailukohde, sillä haluamme saada mahdollisimman paljon vinkkejä rakenteilla olevaa paritaloamme varten. Toki ne isot kuviot on päätetty jo aikapäiviä sitten, mutta yksityiskohtia pystyy vielä onneksi muokkaamaan. Meille on kuitenkin ollut jo alusta pitäen hyvin selvää millainen kodistamme tulee, joten kaikki valinnat ovat pääosin sujuneet ongelmitta. Ainakin tähän saakka.

Mikkelin asuntomessualueelta löytyikin toinen toistaan upeampia kohteita ja aloin jo lämmetä myös niille lähestulkoon mustillekin kodeille! En tosin tiedä olisinko itse valmis asumaan niin tummassa kodissa (pimeys ja pitkät talvet ahdistavat jo muutenkin), mutta niistä oli kieltämättä saatu todella makeita!


Minua on jotenkin aina kiinnostanut nähdä miten toiset ihmiset asuvat, joten asuntomessut (sekä Oikotien ilmoitukset) ovat ehdottomasti paras lääke tuohon epänormaaliin (?) uteliaisuuteen. Lisäksi se on minulle itselleni paras tapa hahmottaa erilaisia sisustusratkaisuja, sillä minun on jostain syystä ihan hirvittävän vaikea kuvitella tiloja tai sisustussuunnitelmia ilman konkreettista mallia. Myönnän olevani tietyissä asioissa hieman normaalia yksinkertaisempi ja tämä on ehdottomasti yksi niistä. En siis omaa minkäänlaista avaruudellista hahmotuskykyä ja näin kodinrakentajan näkökulmasta se on välillä "vähän" haastavaa. Tai no ihan etenkin minun poikaystävälleni, joka saa piirtää kaiken paperille sekä etsiä tuntikausia netistä erilaisia esimerkkikuvia...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti