perjantai 19. tammikuuta 2018

HÄISTÄ ITALIASSA

En rehellisesti sanottuna tiedä mitä me oikein ajattelimme, kun päätimme sijoittaa taloprojektin sekä lähestyvät häät näin lähelle toisiaan. Ihan kuin tulevan talomme suunnittelu ei olisi ollut jo tarpeeksi stressaavaa (the understatement of the year), päätimme ympätä siihen rinnalle vielä hääjuhlan Italiassa. Hyvä me.

Onneksi emme ole pohdintojemme kanssa yksin, vaan meillä on isona apuna Italiassa asuva suomalainen hääsuunnittelija. Ilman häntä emme varmasti olisi saaneet vielä mitään aikaiseksi, sillä pienehkö kielimuuri ei varsinaisesti ainakaan helpota tätä suunnittelutyötä - Italian maaseudulla kun ei kukaan puhu sanaakaan englantia. Nyt olemme onneksi kuitenkin jo vähän edenneet tämänkin projektin kanssa ja suuret linjat alkavat olla selvillä.


Vietämme siis hääjuhlaamme Toscanassa tulevan syyskuun loppupuolella. Juhlat vietetään varaamassamme suloisessa villassa, jonne myös osa häävieraista mahtuu yöpymään. Haluamme häistämme rennon illanvieton hyvien ystävien sekä läheisten kesken ja sellainen siitä on tulossakin. Meidän häissämme ei siis nähdä leikkejä eikä morsiamen ryöstöä, sillä ne eivät vain tunnu "omalta jutulta". Yhdeksän ruokalajin illallinen, paikallinen viini sekä hyvä musiikki saavatkin siis puhua puolestaan.


P.s. Olen oikeasti edelleen vasuri, mutta kuva piti lavastaa kivemman lopputuloksen saamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti