torstai 25. tammikuuta 2018

LITTLE HAVANASTA

Minun viime viikkoisen Miamini ensimmäinen päivä meni vähän reisille, sillä eksyin aivan totaalisesti. Tarkoituksenani oli mennä uberilla Little Havanaan, mutta jostain ihmeen syystä kuljettaja jätti minut aivan väärään paikkaan. No, ei siinä sitten auttanut kuin kävellä eteenpäin kunnes jostain löytyisi taas wifi-yhteys. Löydettyäni lopulta Mäkkärin sain tilattua itselleni uuden uberin. Uskomatonta kyllä, mutta sekin kuski jätti minut keskelle ei mitään - vaikka nimenomaan pyysin häntä jättämään minut Little Havanan turrealueelle.

Siellä minä sitten talsin eteenpäin hempeässä kukkamekossani ja ympärilläni oli pelkkää teollisuusaluetta sekä kodittomien majakyhäelmiä. Pistin vielä ihan erityisen kivasti silmään, sillä olin tasan ainoa vaaleaihoinen koko alueella. Takseja ei luonnollisesti ollut mailla eikä halmeilla, joten kävelin lopulta noin viitisen kilometriä löytääkseni seuraavan wifin. Siinä vaiheessa päätin suosiolla luovuttaa ja tilata seuraavan auton suoraan Dolphin Mall´lle. (Kuolemanpelon sekä raivon laannuttaminen hardcore- shoppailulla muuten toimi ihan kivasti.) Seuraavana aamuna päätin vielä yrittää uudelleen, mutta tällä kertaa en enää suostunut lähtemään yksin matkaan. Eräs kollega lähti onneksi mielellään mukaan ja todistetusti "kolmas kerta toden sanoo", sillä pääsimme ykkösellä perille.

Ja koska oltiin Little Havanassa, oli meidän vain pakko vierailla paikallisessa Cigar Factoryssa. Minähän oikeasti inhoan tupakointia ja ihan erityisesti vielä sikarin hajua, mutta siinä jet lagin tilassa minusta oli todella hyvä idea ostaa pojille pari sikaria meidän tuleviin häihimme. En siis todellakaan tiedä mitä minä oikein ajattelin, mutta nyt minulla kuitenkin on muutama sikari, sikarileikkuri, sikarilaatikko sekä jonkinlainen sikareiden kosteuttajajutska. Tuo setti taitaakin viedä heittämällä tämän vuoden "Turhin ostos" -palkinnon.

Pienistä vastoinkäymisistä (sekä turhista ostoksista) huolimatta Little Havana oli siis ehdottomasti käymisen arvoinen "nähtävyys". Vaikka alue olikin melko pieni, useat livemusan täyttämät ravintolat sekä söpöt kahvilat tekivät siitä kivan paikan vierailla. Ensi kerralla Calle Ocholle pitää kuitenkin ehdottomasti mennä illalla, jotta voi fiilistellä livebändejä muutaman mojiton kanssa...


Lisää Miamista heti huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti