tiistai 16. tammikuuta 2018

MIAMISTA

Viime viikolla minun työmatkani suuntautui ihanan lämpöiseen Miamiin. Edellisestä reissustani Floridaan on kulunut jo muutama vuosi, joten tämä comeback olikin erittäin tervetullut. Ensimmäisenä päivänä päätimme suunnata heti aamusta South Beachille, sillä "Soben" alueella on tunnetusti vaikka mitä kivaa nähtävää. Kävimme siis kävelyllä rannalla, joimme pään kokoisen (ja täysin ylihinnoitellun) drinksun rantakadulla, ihmettelimme Gianni Versacen entistä kotia sekä ihastelimme Espanola Wayn söpöjä ravintoloita.Gianni Versacen entinen talo toimii nykyään hotellina.

Kävimme tietysti myös syömässä Five Guys`ssa, jonka burgerit ovat juuri niin hyviä kuin kaikki sanovatkin! Pyörittyämme Sobella aikamme, päätimme ottaa uberin kohti Sawgrass Mill´sin Outlet Mall'ia. Minähän olen tunnetusti ehkä maailmankaikkeuden huonoin rahankäyttäjä, joten kellekään ei varmasti tule yllätyksenä, kuinka pahasti minulla lähti laukoille. Mutta se kertoo jo aika paljon, että myös poikaystäväni sekosi Sawgrassilla aivan totaalisesti käydessämme siellä muutama vuosi sitten -  ja hän on meistä sentään se "järkevä rahankäyttäjä". Miamiin kannattaa siis ihan oikeasti lähteä tyhjällä matkalaukulla.

Ja selvennyksenä: nyt ei siis puhuta mistään huonokuntoisista lumpuista, vaan todella laadukkaista tuotteista aivan järjettömin hinnoin! Ostin muun muassa torkkupeiton (100% kashmiria), jonka ovh. oli $300. TJ Maxx myi sen kuitenkin hintaan $70, joka oli ihan käsittämätön alennus tuollaisesta tuotteesta! Voitte siis vain kuvitella millaisten kassimäärien kanssa yritimme lopulta sulloutua uberiin paluumatkaa varten...


Espanola Way.

Lisää Miamista heti huomenna!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olen itse lähdössä Miamiin myöhemmmin keväällä: paljonko tuo Uber kyyti maksaa Miamista tuonne Sawgrass Outletiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)
   Ja kannattaa ottaa se ”pool”-versio uberista, niin sillon pääsee halvemmalla. Kyytiin saattaa hypätä siis muitakin samalle suunnalle meneviä... Ja muistaakseni se oli alle $40/suunta. (Ruuhka-aikoina hinnat kalliimpia.)
   Ihanaa Miamia ja muista se tyhjä matkalaukku! ;)

   Poista