sunnuntai 28. tammikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Vaikka sairaslomalla onkin tylsää (etenkin kun arvet ovat olleet todella kipeät), Grace & Frankien uudet jaksot ovat piristäneet kovasti. Lisäksi olen aivan täysin koukuttunut Kutosen Everestin huipulle- sarjaan! Olen itse asiassa jo kertaalleen katsonut sen läpi sarjan ollessa vielä Netflixissä, mutta olen aivan yhtä innoissani tästä uusintakierroksestakin!

+ Tuleva lomamatkamme lähestyy kovaa vauhtia, mikä on maailman ihanin asia! Olemme molemmat niin järkyttävän stressantuneita, ettei tämä hengähdystauko voisi tulla yhtään parempaan saumaan. Vaikka olemme yleensä matkoillamme melkoisia suorittajia (haluamme vain nähdä mahdollisimman paljon), tällä kertaa taidamme mennä hieman pienemmällä vaihteella.


 - Maailmankaikkeuden isoin miinus menee Design Talolle, jonka kanssa on nyt jo aivan liian moni asia mennyt pieleen! Emme siis omien kokemustemme perusteella voi suositella yhteistyötä heidän kanssaan.

- Myös kaikkien aikojen ärsyttävin ohjelma, Putous, saa tällä viikolla ison miikan. Minua ei ole ikinä naurattanut yksikään kyseisen ohjelman juttu - oikeastaan ihan päinvastoin. Sketsit eivät aiheuta itselleni mitään muuta reaktiota, kuin aivan järkyttävän myötähäpeän tunteen.

- Luomenpoisto. Tästä en kyllä keksi mitään hyvää sanottavaa. (Paitsi tietysti sen, että nyt ne ovat vihdoinkin poissa.)

2 kommenttia:

 1. Rutkasti tsemppiä talonrakennukseen, meillä siitä on tasan kolme vuotta enkä halua enää koskaan kokea sitä samaa stressiä joka meinasi viedä järjen �� designtalon muuten valitsi siskonikin perheineen pari vuotta sitten, eikä todellakaan voi suositella.. mutta kyllä se vaan lopussa palkitaan ❤
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna tsempeistä - voin kertoa, että tulee tulee tarpeeseen!! ❤️
   Ja sama homma täälläkin, ei ikinä enää rakennusprokkista eikä ainakaan DT:n kanssa! En ole ikinä ollut mikään stressaajaluonne, mutta nyt onkin sitten tainnut pamahtaa takautuvasti koko 34 vuoden stressit kerralla! 😬👎🏼

   Poista