sunnuntai 14. tammikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+  Viime viikko meni melko pitkälti lentokoneessa ja sitä kautta Miamissa. Vaikken varsinaisesti olekaan mikään auringonpalvoja, oli todella kiva päästä hetkeksi lämpöön täältä Kuopion pakkasista. Kevät tule jo!

+ Jenkeissä on ihana katsella telkkaria, sillä sieltä tulee vaikka mitä huippuja sarjoja aivan ympäri vuorokauden! I love Lucy, Tyttökullat sekä Frendit olivat reissun ehdottomat lempparit!

+ Saimme vihdoinkin aloitettua myös hääsuunnittelut, jotka ovat tähän mennessä jääneet tyystin taloprojektin jalkoihin! (Oli muuten ehkä p*skin idea ikinä ottaa molemmat suunnitteluhirviöt työn alle näin lähellä toisiaan.)


- Länteen suuntautuvat lennot ovat minulle paljon rankempia kuin Aasiaan päin matkaavat ja olenkin käynyt tällä viikolla ihan tooodella hitaalla. Ja koska en noin muutenkaan ole mikään ruudinkeksijä; aivotoimintani on siis suoraan sanottuna lähennellyt pyöreää nollaa.

- Vaikka Miami onkin kiva noin matkakohteena, se on myös ihan totaalinen taloudellinen katastrofi. Minä en siis missään tapauksessa jäänyt reissusta plussan puolelle, mikä on ymmärtääkseni juuri se työmatkojen pointti. Nyt siis loppuu neiti Linnalta noiden Amerikan lentojen toivominen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti