perjantai 13. heinäkuuta 2018

MATKAILU-UNELMISTA

Olen ollut jo vuosia siitä onnellisessa asemassa, että olen päässyt työni puolesta matkustamaan ympäri maailmaa.  Enkä puhu nyt vain lentoemäntänä olemisesta, vaan olen nuorempana työskennyt lisäksi myös au pairina Yhdysvalloissa sekä kosmetologina Karibian risteilijällä. Vaikka eri maita onkin siis tullut nähtyä jo lähes 80, on maailmassa vielä niin paljon koettavaa.

Yhdysvallat on yksi ehdoton lempparimaani ja minun sekä mieheni yhteinen unelma olisi vielä jonain päivänä ajaa se matkailuautolla päästä päähän. Me kyllä luultavasti tappaisimme toisemme sinä aikana, mutta olisin joka tapauksessa valmis ottamaan riskin.

Intia.
Seychellit.
Toinen unelmakohde olisi Marrakech. Olen itse asiassa jo käynyt Marokossa, mutta haluaisin nimenomaan vierailla juuri Marrakechissa, sillä se näyttää kuvien perusteella aivan tuhannen ja yhden yön sadulta! Marokko ei kyllä rehellisesti sanottuna vakuuttanut noin muuten, mutta olisin siitäkin huolimatta valmis antamaan sille vielä yhden mahdollisuuden.

Joskus olisi myös aivan huippua päästä vuokraamaan ihana villa Italiasta ja viettää siellä isommalla porukalla vaikka koko kesä. Se unelma tosin taitaa jäädä odottelemaan lottovoittoa... Onneksi pääsemme kokemaan tämän edes hiukan pienemmässä muodossa ihan lähiaikoina, sillä pitkä viikonloppu toscanalaisessa villassa (niin ja tietysti ne häät) odottavat meitä heti syyskuussa!

Etelä-Afrikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti