sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

VIIKON PROS & CONS


+ Piipahdin tällä viikolla jälleen Kuopiossa ja kävimme pitkästä aikaa syömässä Mortonin Konttiravintolassa. Tämä paikka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä jos suuntaat kesän aikana Kuopioon, sillä Mortonin hampurilaiset ovat ehdottomasti jokaikisen kalorin arvoisia!

+ Koska emme ole vielä löytäneet Jutille pääkaupunkiseudulta uutta kampaajaa, joutui Jutsku-raukka minun erittäin epäpätevään kotitrimmaamooni. Tuon session jälkeen muistin taas, miksi maksan ihan mielelläni jollekin ammattilaiselle tuosta työstä, sillä koko operaatio oli aivan yhtä helvettiä. Plussaa siis puhdas koira, miinusta iso vaiva sekä vuosisadan riita Jutin kanssa.- Tämä viikonloppu meni melko kosteissa merkeissä ja siltä se kyllä tuntuukin. Krapula on oikeasti ehkä maailmankaikkeuden kamalin olotila - erityisesti, koska siitä ei voi syyttää ketään muuta kuin itseään.

- Vaikka minua itseäni eivät nämä helteet häiritse, on Jutilla ollut viime päivinä aika tukala olo. Lenkkeilyn on siis voinut unohtaa aivan suosiolla, sillä raukka ei suostu kävelemään metriäkään. Pakolliset pissimiset hoidetaan siis mahdollisimman nopeasti takapihalla ja sen jälkeen juostaan takaisin - luojalle kiitos - ilmastoituun kotiin.

- No ne jalkapallon MM-kisat. Olenko ainoa tässä maailmassa, jota ne eivät kiinnosta pätkääkään??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti