tiistai 31. heinäkuuta 2018

KESKENERÄISESTÄ TERASSISTA

Lupasin teille pienen sneak peekin meidän uudelle - tosin vielä keskeneräiselle - terassillemme, joten tässä tulee! Paljua en vielä kuvannut, sillä se näyttää tällä hetkellä melkoisen ankealta. Mieheni ei siis ole vielä ehtinyt vuorata sen ulkoreunaa, sillä hänen koko vapaa-aikansa on mennyt tulevan rima-aitamme parissa. "Tee itse ja säästä" kostautui siis pahemman kerran, kun työmäärä olikin huomattavasti isompi kuin hän oli alkuun kuvitellut. Burn outia odotellessa...




Myös terassikalusteiden kanssa oli pieniä ongelmia, sillä emme meinanneet löytää mistään mieluisia ulkokalusteita. Lopulta löysin ne aivan puolivahingossa Bauhaussista, josta olimme hakemassa lisää remppatavaraa. Ainoa ongelma kalusteiden kanssa oli vain se, että ne olivat koko ajan loppu sekä myymälästä, että nettikaupasta (mallikappaleita ei tietenkään myyty). Olen siis kytännyt sohvaryhmää koko kesän ja löysin ne lopulta Tampereen myymälästä. Ostimme samalta sarjalta myös pari aurinkotuolia, joilla on aivan ihana retkottaa lämpimässä kesäillassa (auringonotto noin muuten ei ole oikein minun juttuni).



P.s. Bauhaus- linkin kalusteet eivät ole aivan täysin samat kuin omamme, sillä ne eivät taida olla enää lainkaan saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti