sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Käväisin tällä viikolla pitkästä aikaa Kuopiossa ja pidimme Jutin kanssa jo perinteeksi muodostuneen jätskipäivän. Kerran kesässä Jutsku saa siis ikioman laktoosittoman tötterön ja pieni pörriäinen oli tuona päivänä aivan onnensa kukkuloilla. (Ei Juti tosin aivan koko jäätelöä saanut syödä...)

+ Meidän terassimme alkaa vihdoin olla valmis ja löysimme sinne jo todella kivat terassikalusteetkin! Lupaan laittaa kuvia heti kun saamme sen hiukan "kuvauksellisempaan" kuntoon.

+ Löysimme eräänä sadepäivänä Netflixistä sarjan "Metsä" ja se yllätti todella positiivisesti. Katsoimmekin tuon kuusiosaisen ranskalaissarjan yhdeltä istumalta loppuun saakka!- Blogissa tuli pieni tahaton tauko teknisten ongelmien vuoksi, mutta onneksi ne on nyt selätetty. Olen kyllä aivan totaalinen luuseri mitä tietotekniikkaan tulee. Tai no, itse asiassa mihin tahansa tekniikkaan...

- Olen jo täysin luovuttanut minun häädieettini kanssa, joka ei siis edelleenkään ole edes alkanut (!). Kesään kuuluvat jäätelöt, britakakut, ribsit sekä kylmä valkkari ovat vain pistäneet minut aivan polvilleni. Laura Linnan voi siis tätä nykyä lukea selkärangattomiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti