perjantai 19. huhtikuuta 2019

LAURA TESTAA: SUOLISTON PUHDISTUSKUURI

Tämä viikko on ollut aavistuksen verran ankea, sillä tein viisi päivää kestävän suolenpuhdistuspaaston. En todellakaan olisi lähtenyt moiseen, ellei luontaistuotteisiin hurahtanut ystäväni olisi saanut kuurista todella hyviä tuloksia. Ystäväni oli saanut Kiinan tuliaisina loisen, josta hän ei pitkienkään lääkekuurien jälkeen päässyt eroon. Viimeisenä keinona hän päätti kokeilla tätä paastoa, joka viimeinkin tuotti odotetun lopputuloksen.

Itse en ole ainakaan tietoinen mahdollisista loisista, mutta minulla on jo pienen ikuisuuden ollut kaikenlaisia vatsaongelmia. Niinpä ystäväni sai ylipuhuttua minutkin tilaamaan setin Blue Herbsiltä- tosin viinillä oli myös osuutta asiaan. Paaston ajankohta kannattaa kuitenkin valita huolella, sillä se vie aika lailla kaikki voimat. Itse tein kuurin sairaslomalla, jolle jouduin viisaudenhampaidenpoiston jälkeen. Hampaita parannellessani minulla oli siis hyvin aikaa myös paastota.


En todellakaan ole mikään paastojen asiantuntija, mutta yritän parhaani mukaan kertoa tuon viiden päivän kulusta. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin lukea tarkat ohjeet  Blue Herbsin nettisivuilta. Paasto alkaa sekoittamalla toxin absorber- annospussi Tropicana Cloudy Apple/ Pirkan LUOMU tuorepuristettuun omenamehuun, joka juodaan reippaasti. Mehusekoituksen jälkeen kulautetaan vielä lasi vettä, jotta jauhe ei turpoaisi ruokatorvessa liikaa. Tämä toistetaan kolmen tunnin välein 5-6 kertaa päivässä - riippuen luonnollisesti henkilön hereilläoloajasta. Kertojen välissä pitää tietysti juoda myös reilusti vettä, mutta muistathan käyttää koko kuurin ajan pullotettua tai suodatettua vettä!

Iltaisin kannattaa lisäksi napsia 1-3 suolentoimintakapselia, joiden tarkoitus on aktivoida suolen toimintaa. Jos vatsa ei toimi kunnolla, kapseleita voi ottaa kerralla jopa 6-8 kappaletta. Tuossa tapauksessa kannattaa kuitenkin pysytellä seuraavana päivänä vessan lähettyvillä...

Varsinaiset tulokset eivät valitettavasti selviä ihan heti, joten en vielä osaa sen kummemmin sanoa miten kuuri vaikutti minuun noin pidemmän päälle. Syömättömyys oli kuitenkin yllättävän helppoa, sillä nesteiden juominen piti nälän todella hyvin poissa. Toki minun teki mieli milloin mitäkin, mutta varsinainen nälkä minulla ei ollut koko viiden päivän aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti