sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Vaikka en olekaan mitenkään pääsiäis- ihminen, en koskaan sano ei hyvälle ruoalle. Meidän pääsiäisemme onkin ollut aika ruokapainotteinen, sillä nyt on ollut hyvin aikaa upgreidata makaronilaatikko lehtikaalipedillä paistettuun kuhaan. Jälkkäriksi tein pitkästä aikaa jogurttipannacottaa, joka on kyllä aina yhtä taivaallista!

+ Saimme vihdoinkin ensimmäiset verhot paikoilleen - eihän siinä mennytkään kuin vuosi! Laitan sisustuskuvia uuden ilmeen saaneesta vaatehuoneestaamme heti kun löydän sinne vielä pienen sivupöydän, joka tulee "kruunaamaan" huoneen.


- Hampaani eivät ole vielä aivan parantuneet, sillä poistosta jääneet koloset ovat edelleen vähän arkoja. En viime viikolla edes huomannut asiaa, sillä nestepaastolla ei pahemmin tarvinnut pureksia. Nyt kun olen taas siirtynyt normaaliin ruokavalioon, kolot ovat valitettavasti ottaneet vähän osumaa.

- Paistoimme viikonlopun aikana myös munkkeja, sillä tulen tänä vuonna viettämään vapun Kiinassa. Siinä paistamisvaiheessa saimme kuitenkin niin järkyttävän riidan aikaiseksi, ettei siinä ollut enää avioerokaan kaukana. Taistelun aiheena oli tällä kertaa munkkien paistolämpötila, joka on näin jälkikäteen ajatellen ehkä maailmankaikkeuden turhin syy riidellä. Toisaalta, ollemme me kyllä tainneet tapella vielä turhemmistakin aiheista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti