perjantai 26. huhtikuuta 2019

MUISTO HÄÄVIERAILLE

Halusimme muistaa häävieraitamme jollakin hiukan epätyypillisemmällä tavalla, joten pienen googlailun päätimme tilata Paulig Shopista omalla hääkuvallamme varustetun kahvipaketin. Halusimme lahjan olevan samalla myös käytännöllinen ja suomalaiset tuntien kahvipakettia yleishyödyllisempää tuotetta ei varmaan ole edes olemassa.

Paketit ovat itse asiassa olleet valmiina jo viikkotolkulla, mutta minun saamattomuudestani johtuen lahjojen lähetys on vain siirtynyt ja siirtynyt. Viime viikolla minulla ei enää ollut yhtäkään tekosyytä, sillä sairaslomaillessa oli hyvin aikaa tarttua itseäni niskasta kiinni ja postittaa kahvipaketit. Nyt ne ovat siis viimeinkin päätyneet oikeisiin osoitteisiin.


Kahvipakettien tekeminen oli hyvin yksinkertaista, joten tuossa hommassa ei todellakaan tarvitse olla mikään atk- nörtti. Sinun tarvitsee ainoastaan valita paahdon tummuus sekä mieluinen valokuva ja voila - persoonallinen kahvipaketti on valmis! Pakettiin olisi halutessaan voinut lisätä myös tekstiä. Tuo rusetti ei muuten varsinaisesti kuulu pakkaukseen vaan askartelin sen itse. Se toi minusta vielä söpön ja persoonallisen lisän lahjaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti