perjantai 14. lokakuuta 2016

ACNESTA

Pidimme poikaystäväni kanssa tässä taannoin treffi-illan, jolloin myös Acnen superihana mohairneule pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Treffi-iltaan ei mielestäni sinänsä tarvitse kuulua mitään leffaa ja paria drinksua ihmeellisempää, mutta välillä on vain kiva vaihtaa verkkarit ja Kuomat johonkin astetta "hienostuneempaan"...



Minähän tunnetusti vihaan korkokenkiä, mutta aina silloin tällöin sitä vain pitää uhrata jalat isomman hyvän puolesta; siis tässä tapauksessa sen, että näyttäisi kivemmalta. Ja kun nyt päästiin korkokenkiin, niin haluaisin kovasti tietää missä ovat ne "oikeasti hyvät jalassa"-korkokengät, sillä alan pikku hiljaa epäillä sen olevan pelkkä urbaani legenda? Olen siis elämäni aikana kokeillut noin miljoonat korkkikset ja yhdetkään eivät ole olleet edes semisti hyvät jalassa. Olenkin siis jo aika lailla valmis lopettamaan etsinnät.


AURINKOLASIT: PRADA
NEULE: ACNE
FARKUT: GINA TRICOT
LAUKKU: LV
KENGÄT: VIA UNO




2 kommenttia:

  1. Ihana neule <3 Itsekin olen mukavuuden nimeen kengissä vannova, ja harvoin tulee vedettyä korkoja jalkaan, mutta jos vedän niin sitten ne on Crocsin kiilakorot, ensimmäiset oikeesti mukavat kengät jalassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylmät ilmat ei haittaa läheskään niin paljon, kun on Acne lämmittämässä... ;)
      Ja kai se on sitten minunkin vain uskottava, että löytyy maailmasta muitakin kuin vain niitä jalantappo-korkkareita! :D

      Poista