keskiviikko 12. lokakuuta 2016

ELÄMÄNI AAKKOSISTA

A - Aamu-ärtyneisyys, joka kaikessa kauheudessaan onkin yksi ehdottomasti pahimpia puoliani.

B - Hiustenvärini on 98.5% elämästäni ollut blondi. Tietysti minun piti jossain teiniangsteissani myös kokeilla ihan tummaa tukkaa, mutta se sai minut lähinnä vain näyttämään saatananpalvojalta. Ei jatkoon.

C - Cleanin tuoksut ovat ainoita hajuvesiä, joita suostun käyttämään. Tämän hetken lempparina on ehdottomasti Skin!


D - Dekoraatio, tai no siis sisustaminen. Se on välillä todella rentouttavaa sekä inspiroivaa ja välillä taas todellinen pain in the ass. Nyt tällä hetkellä ehkä ennemminkin tuo jälkimmäinen, sillä pistin sisustuspuuskissani vierashuoneemme täysin uuteen uskoon. Tai no uuteen ja uuteen, sillä huoneen toinen puoli ammottaa edelleen tyhjyyttään minun hetkellisen "en vain yksinkertaisesti keksi mitä sinne laittaisi"-koomatilani vuoksi.

E - En kestä lainkaan epätietoisuutta, vaan haluan tietää kaiken nytjustheti!

F- Finnair oli yksi all time favourite-työpaikoistani.

G - Tämänhetkinen "iltasatu-Netflix-sarjani" Gossip Girl. Vaikka Serenalla onkin ihan mahtava tyyli, sarja ei kuitenkaan ole mielestäni niin koukuttava kuin toivoisin (etenkin kun googlasin loppuratkaisun jo heti ensimmäisen jakson jälkeen). Mutta menee se näin paremman puutteessa...

H- Ihana Helsinki! Muuttaisin vaikka heti huomenna takaisin kotikaupunkiini, mutta valitettavasti se ei juuri nyt vain ole mahdollista. Mutta ehkä sitten jonain päivänä...

I - Irtokarkit. Ja niitä kaikista parhaimpia saa tietysti Makuunista tai Filmtownista.

J- No tietysti Juti ja yksi toinenkin Jii. <3


K - Katukoirat; haluaisin vain adoptoida joka ikisen niistä! Täydellisessä maailmassa minulla olisi noin miljoona hehtaaria iso tila eläinsairaaloineen, johon kävisin hakemassa kaikki maapallon kodittomat hauvelit.

L - Tykkään kovasti leipomisesta. Ainoa ongelma tässä asiassa on vain se, etteivät minun hermoni kestä epäonnistumisia - ja niitähän riittää. Siksi leipominen on minulle siis hyvin kaukana rentouttavasta harrastuksesta.

M - Matkustelu. Niin usein ja niin pitkälle kuin vain mahdollista! Seuraava pienempi reissu on tiedossa noin kuukauden päästä ja pidemmälle olisi tarkoitus lähteä vielä loppuvuodesta. Can´t wait!

N - New York - maailman paras kaupunki! Siihen ei vain yksinkertaisesti voi kyllästyä, sillä sieltä löytyy kaikki ja vähän enemmänkin!

O - Outlander on tällä hetkellä yksi lempisarjoistani. Vaikken jostain syystä voi sietää brittienglantia, skottilainen "Braveheart"-aksentti uppoaa oikein hyvin!

P - En osaa sen kummemmin käyttää Pinterestiä, mutta haen sieltä säännöllisesti ideoita milloin mihinkin. Se on ihan loistava paikka etsiä esimerkiksi uusia ruokaideoita!Q - Lash Queen - yksi maailman parhaimmista ripsiväreistä (ja alkaa ainakin melkein q:lla)!

R - Mikään ei voi olla ihanampaa kuin rapsuttelu ja silittely! Niin ja jalkahieronta!

S - No se Stockmann ja siihen samaan ryhmään kuuluva shoppailu! Kuulun valitettavasti juuri siihen ryhmään, joka on valmis käyttämään vaikka kaikki rahansa yhteen takkiin ja olemaan seuraavat puoli vuotta syömättä.

T - Todella tyhmät ideat! Valitettavasti "iän tuoma viisaus" ei ole tarttunut niihin, vaan tyhmiä ideoita pullahtelee edelleen ihan päivittäin. Näistä hyvänä esimerkkinä vaikkapa meksikolainen ilta, jonka pidimme kaksin poikaystäväni kanssa. Söimme siis sombrerot, ponchot ja tekoviikset (molemmilla) päällä tortilloita ja joimme Coronaa.

U - Urheilu. En vain tykkää. Tulee hiki, sattuu ja hengästyttää.

V - Kuiva valkoviini on ihan ehdoton suosikkijuomani! Tosin tähän voisi vastata myös valkosipuli, sillä lisään sitä suunnilleen ihan kaikkeen muuhun paitsi... hhmmm... tai no siis ihan kaikkeen.


W - Chicken wingssit!! Ja ei todellakaan ihan mitkä tahansa siivet, vaan joko Bierstuben (Kuopio), SiipiWeikkojen (Tampere) tai Henry´s Pubin (Helsinki) wingssit!

X - Olin teininä todellinen XL5-fani! (Tosin en siis kuitenkaan sellainen, joka olisi itkenyt hysteerisesti tai pyörtyillyt...)

Y - Todelliset ystävät - you know who you are. <3

Z - Zara - Stockmannin lisäksi pakollinen vierailukohde kaikilla Helsingin reissuilla.

Å - Tähän en yksinkertaisesti vain keksinyt mitään muuta kuin Åke Blomqvistin (joka ei kyllä liity minun elämääni millään lailla).

Ä - No maailman paras äiti, joka on kaiken huipuksi vielä valmis ottamaan Jutin viiden tähden täysihoitoon melkeinpä milloin vain!

Ö - Minä VIHAAN ötököitä! (Jutia ei lasketa tähän sarjaan.)

Mama Linna & Juti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti