perjantai 21. lokakuuta 2016

LEMPPAREISTA

KARAOKEBIISI
Siis minähän en missään nimessä osaa laulaa (tähän löytyy tarvittaessa satoja todistajia), mutta tykkään kanssaihmisteni kiduttamisesta huolimatta käydä aina välillä laulamassa karaokea (alkoholilla on vaikutusta asiaan). Vakkaribiisini on jo vuosien ajan ollut Kaija Koon "Kylmä ilman sua" - se on vain ihan superihana kappale (huom: siis alkuperäisversiona)!

PIZZATÄYTTEET
Oli pizzeria sitten mikä tahansa, olen maailmankaikkeuden tylsin ihminen ja otan aina samat täytteet. Ei vain yksinkertaisesti ole (tupla)pepperonia, fetaa, jalapenoja sekä valkosipulia voittanutta!


TUOKSU
Tämä kuulostaa ehkä aavistuksen dorkalta, mutta voissa paistettu valkosipuli! Siitä tulee vain ihan järjettömän hyvä tuoksu ja saatan joskus paistaa sitä ihan muuten vain saadakseni kodin tuoksumaan hyvältä!

NÄYTTELIJÄ
Tähän on todella vaikea nimetä vain yhtä, mutta pidän kovasti Tom Hanksista, Meryl Streepistä sekä Reese Witherspoonista. Toki heidänkin elokuvistaan löytyy muutamia hieman "erikoisia" valintoja, mutta pääsääntöisesti olen tykännyt ainakin suurimmasta osasta. Lisäksi he vaikuttavat olevan tosi symppiksiä ja maanläheisiä noin niin kuin tosielämässäkin.
P.s. Haluan mainita tässä kohtaa myös Jennifer Lawrencen! En ole kylläkään tainnut tykätä yhdestäkään hänen elokuvastaan, mutta Jennifer vaikuttaa ihan mielettömältä tyypiltä kaikkine inhimillisine mokailuineen! (Hästäk: samaistun)

RENTOUTUMISTAPA
Ihan vain rehellisesti sohvalla möllöttäminen (sisältää myös Netflixin). Ja mitä rennommat ja löysemmät vaatteet, sen parempi!


BIISI
Tähänhän on oikeasti ihan mahdoton vastata, mutta Bon Jovin Livin' On A Prayer on kautta aikojen yksi ehdottomia suosikkejani! Se vain saa aina hyvälle tuulelle - ja laulamaan (paikasta riippumatta) ääneen.

RUOKA
Tämä on toinen aivan mahdoton, mutta vastaan pizza (Kotipizza tai Napoli), ne wingssit (Bierstube, SiipiWeikot tai Henry´s Pub), tacot/ tortillat, thaimaalaiset kanasuikaleet nuudelilla, avokadopasta sekä Mama Linnan makkarakastike.


KIRJA
Viime aikoina lukeminen on jäänyt valitettavan vähälle, mutta tykkään erityisesti lukea tositapahtumiin perustuvaa kirjallisuutta. Erityisesti Torey Haydenin kirjat ovat koukuttaneet todella pahasti, samoin myös Jean Sassonin saudiarabialaisesta prinsessasta kertova "Prinsessa"-trilogia.

JÄÄTELÖ
Siis ihan ehdottomasti Ainon lakujätski! En voi esimerkiksi sietää niitä paljon hypetettyjä Ben & Jerry´sin jäätelöitä, sillä ne ovat minun makuuni aivan liian ällömakeita. Toisaalta niissä on kyllä se hyvä puoli, että makeanhimo lähtee jo yhdellä teelusikallisella...

KUKKA
Olen ehkä siitä hieman erilainen, että tykkään kovasti juuri niistä ankeista alle viiden euron puskista, joita saa esimerkiksi Prisman kukkaosastolta. Eli siis suomeksi sanottuna ne taitavat olla jotain leikkokukkia(ko)..? Värillä on kuitenkin väliä ja se on oikeastaan poikkeuksetta valkoinen.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti