perjantai 24. helmikuuta 2017

KYLÄILYSTÄ

Täällä sitä ollaan taas piiitkän viikonlopun verran Helsingissä ja semikiireisestä aikataulusta huolimatta ehdin onneksi mennä moikkaamaan aivan viimeisillään raskaana olevaa ystävääni. Tällä kertaa nappasin myös kameran mukaani, sillä olen aina rakastanut A:n sekä hänen miehensä ihanan persoonallisesta kotia! Kaiken huipuksi iso osa asunnon sisustusratkaisuista on löydetty kirpputoreilta sekä erilaisista antiikkiliikkeistä, joka on minusta aivan huikeaa! Itsehän en ole koskaan löytänyt kirppareilta suunnilleen yhtään mitään muuta kuin asuja erilaisiin teemailtoihin, joten olen aina salaa kadehtinut A:n pettämätöntä "kirpparivainua".

Ja näin muiden kodeista puheen ollen; minä siis kuulun juuri siihen ihmisryhmään, joka käy säännöllisin väliajoin katsomassa asuntoilmoituksia ihan vain nähdäkseni millaisia sisustusratkaisuja ihmisillä on. Minusta on vain ihan hirveän mielenkiintoista nähdä millaisissa kodeissa muut asuvat! Tosin kai sekin on jonkin asteinen stalkkauksen muoto...?






Minusta on myös ihan superihana käydä kavereiden luona lounailla, sillä siitä saa niin paljon uusia ideoita myös omaan kokkaamiseen! Tällä kertaa tuleva mama loihti keittiössä riisillä, fetalla sekä erilaisilla yrteillä täytettyjä vaaleita paprikoita, nam! Kokkaaminen (sekä erityisesti se syöminen) vaati kuitenkin veronsa ja ruoan jälkeen meidän molempien oli otettava pieni ruokalepo. Onneksi se juoruilu onnistuu hyvin myös vaaka-asennossa! (Tähän vielä virnistysemoji.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti