keskiviikko 1. helmikuuta 2017

MYÖHÄSTYNEESTÄ JOULULAHJASTA

Kuten jo aiemmin täällä kerroin, unelmareissulta tarttui mukaan vielä yksi superihana juttu. Poikaystäväni halusi siis yllättää minut täydellisen matkamme päätteeksi ja hän kysyi minulta erään kysymyksen... Haluaisinko siis myöhästyneeksi joululahjaksi kosinnan vaiko Mulberryn laukun. No eihän tuollaista nyt edes tarvinnut miettiä - TIETENKIN Mulberryn laukun! Avopuolisoni sai siis (vielä toistaiseksi) huokaista helpotuksesta ja minä unelmieni laukun, joten tuosta yllätyslahjasta tulikin ehkä kaikkien aikojen paras win-win situation! (Etenkin kun laukku löytyi lopulta todella edulliseen hintaan Heathrown lentokentältä!)


Olen vain ehkä siitä hieman ankea ihminen, etten jaksa "juosta" kaikkien uusimpien laukkuvillitysten perässä. Enkä pelkästään vain ankea, vaan myös sen verran köyhä. Mietinkin siis varsin pitkään uusia hankintoja, sillä kyseessä on loppujen lopuksi (ainakin minulle) melko iso summa rahaa. Mulberryn Lily on kuitenkin yksi niistä laukuista, jota olen himoinnut - ja käynyt hipelöimässä - jo pidemmän aikaa. Valinta oli siis todella helppo.

Mietin kuitenkin pitkään mustan ja konjakinruskean laukun välillä, mutta päädyin lopulta ruskeaan (koska: i-ha-na)! Älkääkä antako valon (ja kameran säädösten) vääristää laukun väriä, sillä se on luonnossa aivan täydellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti