keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

IHANASTA NEULEESTA

Olen himoinnut erästä Acnen neuletta jo useamman kuukauden ajan, mutta harmikseni se on ollut loppu nettikaupoista jo vaikka kuinka ja kauan. Koska tuo ilma ei nyt näytä muuttuvan yhtään keväisemmäksi (lue: räntää tulee taivaan täydeltä), päätin vielä kokeilla onneani neuleen suhteen Facebookin nettikirppiksellä. Ja sieltähän se lopulta löytyi! Parasta tässä on vielä se, että vaikka neule on aivan upouusi, sain sen reilusti edullisemmin kuin kaupasta. Täytyy siis ehdottomasti ruveta käyttämään noita design- kirppiksiä jatkossakin!


Vaikka vaaleanpunainen väri on nyt kovasti tapetilla, voin itse kuvitella käyttäväni ainoastaan tuollaista todella haaleaa sävyä. Tähän on myös syynsä, sillä sellainen rehellinen vaaleanpunainen saa minut näyttämään lähinnä emakolta. Neuleesta on muuten tulossa asukuvia as soon as possible, sillä meneillään oleva lentoemäntäkurssi on tappanut suunnilleen kaiken vapaa-aikani sekä sosiaalisen elämäni. Mutta onneksi ollaan jo voiton puolella ja maali häämöttää näkyvissä!


P.s. Olen nyt pari kertaa yllättänyt Jutin nukkumasta paidalla päikkäreitä, eli pehmeä neule on selvästi saanut hyväksynnän myös perheen pienimmältä!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihana on neule ja ihana Juti <3
  Haluaisitko kertoa tuosta lentoemäntäkurssista enemmän?

  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi ja kiitos kommentista! :)
   Juu tarkoituksena on kyllä tehdä ihan oma postaus kurssista! Viime aikaisten kokeiden takia on vaan ollut niin veto pois, että en ole vielä oikein jaksanut kuvailla kurssipäivinä. Mutta siis tulossa on! :D

   Poista