sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

MUNKINTÄYTEISESTÄ VAPUSTA

Vappu on kaikista "pakkojuhlista" se lempparini, sillä silloin saa tuoreita munkkeja! Tosin saisihan niitä muulloinkin, mutta pelkään kuollakseni niiden valmistusta, sillä munkkien paistaminenhan on lähes hengenvaarallista. Tai no, ainakin minun tapauksessani. En siis ikinä suostu paistamaan niitä yksin, vaan mukana on aina oltava vähintään yksi tukihenkilö sekä tietysti sammutuspeitto (joka päivysti tälläkin kertaa avattuna vieressä). Tuoreet munkit ovat kuitenkin vain niiiiin hyviä, että muutaman hetken kestävä kuolemanpelkokin on vain totaalisesti sen arvoista! Ohje superihaniin munkkeihin löytyi tänäkin vuonna Kinuskikissan sivuilta.


Munkit saivat kaverikseen luonnollisesti skumppaa, jonka valitsin ihan vain ja ainoastaan kivan pullon takia. Niin kuin siis kaiken muunkin alkoholin noin yleisesti ottaen. Nyt minun kyllä pitää oikeasti ruveta tsemppaamaan tämän minun alkoholitietämykseni (tai tässä tapauksessa tietämättömyyden) kanssa, sillä onhan tämä nyt semisti säälittävää.IHANAA VAPPUA KAIKILLE - SÄÄSTÄ HUOLIMATTA!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa vappua! Superherkullisen näköisiä munkkeja ja täältä löytyy toinen, joka valitsee huolestuttavan usein viikonlopun viinipullon ihan ulkonäön perusteella... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia kommentista ja ihana kuulla etten ole ainoa! :D

      Poista