keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

UUDESTA KODISTA

Tässä on nyt tapahtunut pienessä ajassa niin paljon isoja asioita, etten edes tiedä mistä aloittaa. No, aloitetaanpa nyt vaikka sitten meidän Kuopion asunnostamme. Se meni heti ensimmäisessä näytössä, joten kämpän myynti - checked!

Seuraavana piti tietysti löytää uusi koti pääkaupunkiseudulta ja sekin löytyi huomattavasti nopeammalla aikataululla kuin mihin olimme varautuneet. Meille molemmille oli ensisijaisen tärkeää, että uusi asunto tulee sijaitsemaan hyvän etäisyyden päässä lentokentästä, jotta minun työmatkani sekä meidän molempien Helsinki-Kuopio-lennot tulevat sujumaan mahdollisimman helposti sekä nopeasti. Löysimmekin aivan täydellisen uudiskohteen ja uusi kotimme tulee siis sijaitsemaan Vantaalla. Entinen Laura Linna olisi saattanut hiukan motkottaa kohdasta "Vantaa", mutta näin muutaman vuoden Kuopiossa asuneena voin kertoa, että tässä vaiheessa Vantaakin tuntuu aivan Ullanlinnalta!


Uusi koti on kuitenkin vielä rakennusvaiheessa, joten ensi syksyyn asti joudumme sinnittelemään välillä Kuopion tilapäinen vuokrakämppä - Mama Linna Residence. Hetkellinen juurettomuus ei kuitenkaan edes sen kummemmin haittaa, kun tietää mitä ihanaa sieltä on tuloillaan! Ja mikä parasta - ehdimme juuri ja juuri tehdä uuteen kotiimme haluamamme rakennemuutokset! Lisäksi saamme tietysti myös valita kaikki pintamateriaalit oman makumme mukaan, joten kodistamme on tulossa juuri sellainen kuin olemme aina unelmoineetkin (tai no ainakin melkein, sillä veikkaan että rajallinen budjetti yrittää jossain vaiheessa pilata tämän ilon)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti