lauantai 11. marraskuuta 2017

COMOJÄRVESTÄ VOL. 2

Halusimme nähdä Bellagion lisäksi myös muitakin Comojärven pikkukyliä, joten toisena matkapäivänä otimme lautan ja menimme vierailemaan läheiseen Varennan kylään. Varenna oli vieläkin pienempi kuin Bellagio, mutta niin sympaattinen ja kaunis paikka! Palloilimme siis kylässä aikamme ja menimme sen jälkeen lepuuttamaan jalkojamme Hotel Du Lacin ruskan kaunistamalle terassille. Vaikka paikan ruoka ei ollutkaan mitenkään erityistä, korvasivat maisemat sen pienen puutteen aivan mennen tullen!
Hotel Du Lac.
Kolmantena matkapäivänä päätimme ottaa vuokra-automme mukaan tutkimusmatkalle ja matkasimme lautalla vastarannalle Cadenabbiaan. Mama Linna halusi nähdä George Clooneyn Lagliossa sijaitsevan villan, joten se oli meidän ensimmäinen kohteemme. Villa Oleandra löytyikin suhteellisen helposti olemalla ainoa talo, joka oli varusteltu turvakameroin sekä erilaisin varoituskyltein... Georgelta jatkoimme matkaamme ihan summamutikassa eteenpäin. En edes ihan tarkalleen tiedä missä kaikkialla kävimme, sillä pikkuruisia kyliä tuli vastaan melko tiuhaan tahtiin. Välillä pysähtelimme ottamaan valokuvia ja välillä syömään kotitekoista lasagnea sekä tietenkin tiramisua.
George Clooneyn villa.


Tuolla puolella Comoa tiet olivat muuten jonkin verran leveämmät kuin Bellagioon ajaessa, joten syöksykuolemaa jyrkältä vuorenrinteeltä ei tarvinnut pelätä ihan koko aikaa - näin ollen maisemien katselulle jäi siis enemmän mahdollisuuksia. Comojärvelle matkaavien kannattaakin ehdottomasti käydä vierailemassa myös lähikylissä, sillä ne paljastuivat toinen toistaan kauniimmiksi. Kaiken kaikkiaan siis iso suositus Comolle matkakohteena - erityisesti jos arvostat viiniä, hyvää ruokaa, kiireettömyyttä sekä ihania maisemia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti