sunnuntai 5. marraskuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

+ Kävin alkuviikosta Pekingissä, jonka jälkeen minulla on ihanat viisi päivää vapaata putkeen! Saankin siis viettää piiitkän viikonlopun Kuopiossa poikien kanssa.

+ Kuopiossa oli tullessani ihan täysi talvi ja erityisesti Juti villiintyi lumesta ihan täysin! (Ja plussa siis lumelle, ei pakkaselle.)

+ Teimme viikonloppuna myös pitkästä aikaa Mama Linnan mokkapaloja, jotka ovat aivan järjettömän hyviä! Teen mokkapalat vähän eri tyylillä kuin yleisesti ottaen on tapana (käytän pienempää vuokaa eli sekä taikina että täyte tulee "tuplana"), joten niistä tulee ihan mielettömän pehmeitä sekä mehukkaita!


+ Todella edulliset (sekä ihanat) kashmir- löydöt Pekingistä! Vaikka Kiinassa siis myydäänkin vaikka mitä turhaa krääsää, voi siellä tehdä myös löytöjä.

+ Vapaapäivät, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään! Perjantai sujuikin siis pääosin sohvalla peiton alla Netflixiä katsellen.

+ Viikonloppuaamujen ihanat ja hitaat aamupalat. Pirkan pakastecroissantit ovat muuten ihan sairaan hyviä!

+ Löysimme viimeinkin myös uuden Netflix- seurattavan! Islantilainen Trapped vaikuttaa ainakin parin jakson jälkeen mielenkiintoiselta, vaikka noin yleisesti ottaen tykkäänkin eniten jenkkisarjoista.


- Minun puhelimeni todella ärsyttävä akku, joka näyttää aivan mitä sattuu ja saattaa loppua vaikka lukemat olisivat seitsemässäkymmenessä!

- Kuopiolaisen asiakaspalvelun hitaus. Kellään ei ole siis kiire minnekään, vaan kassaneidin kanssa vaihdetaan kaikessa rauhassa kuulumisia, vaikka jono mutkittelisi jo vaikka kuinka pitkällä.

- Pekingin toimimaton netti. Kohde on myös suhteellisen haastava tällaiselle Insta- addiktille, sillä se (sekä muun muassa Facebook) on blokattu Kiinassa kokonaan. Ja ei, edes VPN ei auttanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti